אני לא מרשה לבעלי לעשות בדיקות יותר... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כל בדיקה שהוא עושה מגלים משהו חדש :-(
    אני כבר ממש בסרטים רעים, הוא כולה בן 32 מה זה מה קרה????

עכשיו עשה MRI לצוואר וכתף (בגלל הכאבים שהוא סובל והאובדן כח פיזי ביד).
    בCT גילו 2 פריצות דיסק.
    ועכשיו בנוסף אליהן (שהתיאור שלהן מזעזע עם השפעה ולחץ על חוט השדרה ואלוהים יודע מה יהיה עם זה) יש גם משהו שנקרא סירינקס

מה זה קיבינימט סירינקס ומאיפה זה בא לו עכשיו ברבע החיים!!!!!

וכל זה בלי לדעת עדיין מה זה הממצא הארור הזה בריאות, אנחנו בתקופת המתנה לפני CT נוסף

10 תגובות
עמוד 1
  • סיוני גם בעלי סובל מפריצת דיסק...כמעט כולם סובלים מזה היום זה שכיח לצערנו...

רק בריאות לנתי ולכל עם ישראל

• רק בריאות אמן!!

• סיון, אני כל כך מבינה את הנטיה להעדיף לא לבדוק יותר כלום כי כבר קשה להתמודד עם כל הבעיות, ככה הרגשתי עם בר, אבל כדאי שתשבי על הראש של הרופאים שיסבירו לך כמו שצריך וכמו שהחוק דורש (!!!) מה בדיוק מצאו, מה זה אומר מבחינתכם ומה עושים הלאה.
    אני בטוחה שאם תשלטו בנתונים יהיה לכם קל יותר להתמודד רגשית.

זה באמת תקוע פתאום שאדם בריא בדרך כלל חוטף במכה צרור של צרות.

• החלמה מהירה לנתי וחיבוק ענקי לך

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה