-
-
תודה עינבלוש .
רציתי לומר לך שהשם תאיר זה שם מדהים
ויש מצב שאאמץ אותו .
כנראה יש לנו בת .
אני זוכרת את הסיפור שלך עם התאומים
אני לקחתי אותו קשה אז בטח שאת .. אבל מה שהיה היה
יש לך ילדה מקסימה בבית אמן שתסב לך אושר
ונחת !
ההצלחה מתחילה באמונה ! בהצלחה !
[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
-
כמו שאת לא דומה לי ואני לא דומה למישהו אחר ככה גם ההורים.
יש כאלו בעלי יכולות שעוזרים ויש כאלו שאין להם.
אי אפשר לצפות שלכולם יהיו יכולות לעזור באופן שווה לילדים שלהם.
גם אצלנו העזרה מההורים היא שונה, כי מה לעשות ההורים שלנו שונים.
ומצד שני יש את ההורים שלפעמים לא ממש רואים שלא כולם כמוהם. אל תתעצבני על חמך אני יכולה להבין אותו שזה מאד מפריע לו שבעיקר הם עוזרים מהבחינה הכלכלית. לפעמים קשה להבין שלא לכולם יש את היכלות לעזור.
[
-
אורטלי אין לך מה להרגיש נחותה, זו לא אשמתך שאמא שלך כזאת
משפחה לא בוחרים, נולדים אליה וזה מה יש , זאת היא אמא שלך !
חבל מאוד שחמך וחמותך לא יודעים לראות את זה בצורה כזאת ופשוט לרדת ממך בנושא, אני מבינה את הכעס שלהם שאמא שלך לא עוזרת והם מרגישים שרק הם נותנים אבל מה לעשות שזו המציאות....סלחי לי אבל אדם חכם המבין את המציאות שאת נמצאת בה היום לא יבוא וימשיך לשאול שאלות בנושא ....ואם הם עושים זאת הם שתיהם טיפשים !!!
מדוע שלא תבקשי עם בעלך לשוחח איתך ולהסביר להם זה גורם לך רגשי נחיתות ואת מרגישה ממש רע אחרי ששואלים אותך ! שהוא ישוחח איתך על מנת שיפסיקו לשאול, הם רוצים שישאלו את בעלך ויעזבו אותך בשקט ! אותי מאוד מכעיס לשמוע את הסיפור הזה שלך
-
-
-
אל תרגישי אף פעם נחותה !!! אף פעם! זה לא אשמתך שאמא שלך כזאת ולא יכולה לעזור . גם כסף זה לא הכל . הם יכולים לכעוס ולהיות ממורמרים אבל ממש לא עליך! כל פעם שהשאלה הזו תגיע את יכולה רק להזכיר לעצמך שהם כועסים על אמא שלך ולא עליך ושזה לא אשמתך . אנחנו הרבה פעמים בחורים בן זוג ,לא במודע אומנם , עם דברים שהיו או חסרים לנו . גם לי זה קרה . לי אף פעם לא הייתה משפחה תומכת או משפחה בכלל . כל חיי הרגשתי שגדלתי בעצם איכשהו לבד ולבעלי יש משפחה מאוד מלוכדת והורים שמאוד עוזרים , הם לא יאכלו פירור רק כדי שלילדים שלהם יהיה הכל. אבל אני לא מרגישה נחותה ... אני מרגישה ברת מזל שיש לי אותם ...
-
מי שיכול לעזור עוזר.
מי שלא יכול לא יכול.
כשעוזרים לא שואלים שאלות ותנים מכול ה-
-
בנות
אין לי מילים חוץ מתודה רבה
-
מאיה -
-
זה באמת לא-פשוט,לקבל כספים ולתרץ למה את לא-מקבלת מהצד-השני
-
אני לא מבינה איפה בעלך פה בעיניין?!
הבעל נותן את הבטחון גם נגד ההורים וגם שאת לא תתרגישי רע!
מצטערת אני תמיד ידעתי שה"גבר" צריך להביא את הכסף ואם זה דרך הוריו זה אותו דבר!
גם אני באתי עם סיפור מזוהה לשלך אבל לרגע לא חשתי נחותה להפך מגיע לי כל העזרה וגם תקשיבי טוב:
לעזור לאמא שלך!
-
קטי צודקת
אני שתביני מספרת הכל לבעלי .
ברור שאיידע אותו .
ההצלחה מתחילה באמונה ! בהצלחה !
[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
-
מאמי תודה על התמיכה
ואני שמחה שאהבת את השם
-
אני יודעת מה זה לצפות מהבעל לטפל באמא שלו - זה לא קורה. ואם כן אז בחוסר יעילות.
אני הייתי עונה לה בצורה ברורה : אני מאוד מעריכה את העזרה שלכם. להורים שלי אין אפשרות לעזור כמוכם, אם המצב הזה ישתנה אני אהיה הראשונה שתשמח ואם זה יקרה אני יודיע לך. זה לא נעים לי שאת ובעלך שואלים שוב ושוב ונדמה שאתם כועסים עליי כי ההורים שלי לא כמוכם.
גם ההורים של בעלי עזרו לנו בהתחלה בניגוד להורים שלי שלא היתה להם אפשרות. אבל מאז ועד היום הם פיצו אותנו במלא עזרה עם הילדים ובכל דבר שרק צריך, חוץ מכסף כי מה לעשות ? אין. למזלי בעלי מעריך את זה.