אשמח לעזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום אמרו לי מהגן שאוולין התחילה להרביץ לילדים אחרים.
    האמת היא שהילדה נהנית לראות מישהו בוכה או עצבני.
    היא מרביצה לי נותנת לי סטירות ושורטת אותי..אני עושה לה נונונו לא מחזירה מכות שלא תבין שככה עושים,רק נונונו והיא צוחקת לי בפנים.
    בנות שחוו את זה... איך מתמודדים?

דברו איתי בפייסבוק

17 תגובות
עמוד 1
  • וואווו אין לי הרבה ניסיון אבל כדאי להתייעץ
    יש בפורום את שמש (שרון ) הפסיכולוגית
    אני בטוחה שהיא תוכל לעזור היא מקסימה !!

ההצלחה מתחילה באמונה ! בהצלחה !

• אלוש, לא להתייאש! להמשיך ולהתמיד בלהסביר לה, אפילו בטון תקיף שזה כואב
    ולא נעים לך! בזמן שאת מסבירה לה והיא ממשיכה בשלה, פשוט תתפסי לה את הידיים (לא חזק מידי כמובן) לבריאל הייתי כל פעם אומרת "זה לא יפה ולא נעים וככה לא עושים!"
    אם תתמידי איתה בסוף היא תבין, אני מבטיחה לך!

• ברור שמהגן, הרי בבית היא לא רואה דברים כאלה.
    בגן הם לומדים הכל, גם דברים טובים וגם פחות טובים לצערינו...

• אוי.

• אני מאוד תקיפה וכועסת כשעושה לה נו נו נו.. היא צוחקת.
    לא יודעת..מקווה שאם אמשיך זה יעזור.

דברו איתי בפייסבוק

• נראה לי שהצליל של "נו-נו-נו" מצחיק מכדי להישמע רציני...

• גם אני חושבת לוותר על הנו נו נו...להחליף ב"לא!" "אסור!" ומבט חודר. אצלי זה המילים.
    ומה שעוד אני עושה זה אחרי שהוא קולט ומקבל קצת את מ"המבט החודר" אני מסיתה את הראש מהר ולא מסתכלת עליו. כי אני סיימתי שיחה. אין דיון בנושא האסור. העיניים שלי לא שם. וכידוע בשביל לדבר עם מישהו, בשביל לזמן אותו לשיחה, צריך קשר עין.
    ואחרי שמבהירים שאסור אני מנתקת קשר עין בצורה שרואים את זה. אני מזיזה ישר את הראש. ככה, שגם אם הוא יצחקק לו, הוא רואה שאני בכלל לא מסתכלת.
    אולי מילים אפשר לפרש בדרכים שונות, וכל אחד מדבר בטונים שונים, אבל שפת גוף כולם מבינים.
  • אלה- כנראה זה גיל כזה........
    רז קורעת אותי כבר כמה חודשים טובים

• נופר, ההנחיה שמומחים נותנים לגיל קטן היא לא להסביר למה אסור אלא לאסור באופן נחרץ. אני מסכימה עם הגישה הזאת כי ראיתי הורים שמסבירים שלאמא לא נעים, אמא עצובה, ושלל מילים גבוהות והילד מחייך וממשיך. מזה הבנתי שעד שהילד יבין למה אסור מספיק בהחלט לצוות שיפסיק. זה לא שיוויוני אבל הורות היא לא שיוויונית. הורה צריך לכבד את הילד אבל לשמור על הזכות להגיד: "אסור!" ואם הילד טיפה גדול יותר ושואל: "למה?" מספיק לומר בינתיים: "כי ככה אמרתי". לא מתנצחים, בכל אופן. מי שהילד שלה מבין הסברים ומקבל אותם - מה טוב. אבל אני לא מכירה ילד כזה.

• אני לגמרי עם מיצי וקרן ואולגה
    אם היא עליך, להגיד לה "לא / אסור" ולהוריד אותה מהידים.
    אם היא לידך אז להתרחק קלות ממנה.
    אל תוותרי, היא בגיל של בחינת גבולות, כשהיא תבין שאת לא מרשה לה היא תוותר על זה - ותמצא משהו אחר שובב לעשות!
    [

• קרן- מנסיון רב, המילה "אסור" ומבט כועס לא עוזרת. לפחות לא במקרה שלי

• אז תנסי "אסור" ותלכי ממנה, רק באופן סימלי. תתרחקי.

• אמרו לך הרבה דברים ואין טעם לחזור.
    רק הערה: תחליטי על דרך מסויימת ותתמידי.
    אל תגידי "זה לא עוזר".
    זה שאת לא רואה תוצאות מיידיות לא אומר שזה לא עוזר. הדברים האלה לוקחים קצת זמן.
    תאמיני שאת בסדר, אל תיראי מבולבלת. עיקביות זה שם המשחק.
    בסוף זה יעבור- את תראי!

ועוד דבר- חשוב גם לא לנפח את זה מעבר לפרופרציות. זה הכי נורמלי בעולם. אם היא תרגיש ממך שזה "עניין" וזה נותן לה במה, זה גם חיזוק חיובי.
    לכן התחברתי לשיטה של להגיד אסור ומייד להפנות מבט.

מיכל

• תודה לכולן.7בהחלט השיטה של האסו ולהפנות מבט היא תהיה גם הבחירה שלי.
    אוולין היום בכתה לי המון ממש דמעות של פיל עשתה לי על כל פעם שלא הרשתי לה להרביץ.
    נתמודד.
    רק עכשיו שאמא שלי לא תסתה מהדרך.

דברו איתי בפייסבוק

• לא קראתי את כלהתגובות אז יכול להיות שאחזור על משהו שכבר נאמר......

פשוט להיות רצינית ולומר לא . לא! אסור! אצלי אוטומטית האצבע גם מתווספת...(של נו נו נו... אבל אני לא אומרת אתזה )

היום תמר כבר יודעת מזה אסור ולא והיא בעצמה זוחלת למקומות אסורים או עושה משהו לא טוב ברגע שאני אומרת אסור היא עושה עם האצבע לא... זה רק מוכיח שהם לומדים מהר מאוד.

אל תדאגי היא תלמד בסוף, תהיי עקבית זה סוד ההצלחה בכל דבר שקשור לתינוקות החכמים שלנו!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה