בנות שיש להם או שהיה להם שיליה נמוכה או שילית פתח - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ברוך ה׳ מרגישה את העובר אבל יש ימים שהוא גבוה יותר ויש ימים שהוא ממש למטה
    מאתמול הוא בועט ממש נמוך אני מרגישה שהוא ממש מוציא רגל מהנרתיק מרוב שזה נמוך והבעיטות האלו גם כואבות..אני מרגישה את השיליה ממש.. גם לכם זה קורה?

5 תגובות
עמוד 1
  • לא היתה שליית פתח ברז. ועכשיו שליה קדמית כמעט על הפתח.
    אין לי מושג איך מרגישים את השלייה.

• לי היתה עד חצי הריון שיליית פתח. מה שאת מרגישה זה לא את השילייה אלא את הבעיטות שלו, כנראה הוא עם הרגליים למטה ובועט בדיוק באיזור הפתח, שם יש פחות רקמה ולכן את מרגישה את זה חזר וברור.
    גם לי זה היה ככה
    [

• כשהוא בועט למעלה או בכל מרום אחר זה בסדר אבל כשזה שם זה מרגיש ממש כמו שתיארת.. כאילו השיליה יוצאת החוצה! מכירות את ההרגשה של לעשות סקס כשיש פיפי ממש לוחץ?
    סליחה על התיאור אבל זה מרגיש אותו הדבר רק מהצד השני..כאילו הוא דוחף החוצה.. 

• אני היתי בטוחה שהיא עוד שנייה מוציאה משם יד ועושה לי שלום.
    חחחחח
    לקראת סוף ההריון זה עבר.
    [

• ליבי אני מבינה שאני לא היחידה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה