כדורי פרוברה 5 מ"ג - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    סיימתי מחזור היום (הגיע ב23/03), ובעיקרון הפסקתי לקחת גלולות למניעת הריון חודש לפני. אני מעוניינת להכנס להריון ,אך במידה ולא יהיה הריון בחודש הקרוב הייתי רוצה לדחות את המחזור הבא שיגיע אחרי ה 15/05.
    הייתי אצל רופאת נשים לפני כחודש ונתנה לי מרשם לכדורי פרוברה לקחת 2 כדורים פעם ביום ולהתחיל אותם כשבועיים לפני קבלת המחזור, בכדי שאוכל לדחות את קבלת המחזור הבא.
    רציתי לשאול האם לקיחת הכדורים עלולה לסכן את הסיכוי להיקלט להריון בביוץ הקרוב (הביוץ יהיה כנראה בשבועיים הקרובים)
    אני לא רוצה מצד אחד לסכן את הסיכוי להיקלט אך מצד שני במידה ולא יהיה הריון- אני מעוניינת לדחות את קבלת המחזור.
    אשמח לקבל תשובה בנושא.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה