שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות היי
    אני אמורה ללדת 02/06, אחותי ואחיינית שלי מגיעות מחו"ל ללידה.
    אחיינית לשבוע אחותי לשבועיים........ מאוד אבל מאוד מאוד הייתי רוצה ללדת בזמן כיוון שאני רוצה שהן יהיו בברית של הפצפון בעזרת השם.
    השאלה שלי היא: אם לא ילדתי לפני התלמ ואם הגעתי לתלמ המשוער ואין סימנים האם אני יכולה להגיע לבית חולים ולבקש זירוז או שאם המוניטור תקין והכל מתפקד כראוי זה בלתי אפשרי
    אשמח לתשובה

הלן

נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
11 תגובות
עמוד 1
  • לפי מה שאני יודעת לא נותנים זירוז אם אין צירים/ירידת מים...

רוצים שזה יקרה טבעי... לרוב התאריך המשוער הוא רק תאריך..

אני למזלי ילדתי שבוע לפני התאריך המשוער אבל אצל כל אחת זה אחרת

• הלוואי הלוואי הלוואי שאני אלד לפני התל"מ

• אצלי הרופא עשה סטריפנג בבית החולים בהריון הראשון רק בשבוע 41 בהריון השני הייתי בשבוע 38.2 והייתה פתיחה יחסית גדולה אז הרופא נשים שלי עשה סטריפנג ,הוא כמובן שאל אותי אם אני רוצה....

• אני יושבת כל הכדור רק בבית וגם לא כל ערב
    אולי צריך כל ערב להתחיל
    שנבריג אותו חחחחחח
  • בנועם הייתה לי פתיחה של 1 ...ובעומר כמעט 4 אבל נראה לי שאפשר לעשות בלי פתיחה ,תשאלי את דר ערן .....ווואו איזה כיף זה מתקרב בצעדי ענק

• כדאי כל יום לשבת על הכדור... זה גם בריא לגב וגם כייף...

• אולי באמת אני צריכה להקפיד וזה גם יתרום
    כן לילך זה מתקדם מהררררררררררררררררר ואני ממש מתרגשת כבר לראות את החתיך הקטן הזה
  • אני יודעת שבהריון הראשון ילדתי בשבוע 38 ובאמת שכבר לא יכולתי יותר לסחוב... נמאס לי. באותו יום עבדתי מאוד קשה בבית, ניקיתי, שטפתי, כביסות, בישולים... ובלילה קבלתי צירים...
    אז בע"ה זה גם התכנון להפעם.........
    הלן, לפי מה שאני יודעת לא עושים זירוז סתם ככה... גיסתי הגיעה לשבוע 42 (!) ועדיין לא קיבלה צירים... נסעה לבית חולים שם עם מסרגה כזאת הורידו לה את מי השפיר.. שכבה שם לא יודעת בדיוק כמה שעות וכלום עדיין אין זכר לצירים.. רק אז נתנו לה זריקה לזירוז...
    אבל נקווה שלא תגיעי לשבועות האלה (42 זה נראה לי סיוטטטטטטטטט)
  • אני מאוד מאוד מקווה שלא
    צריך מתחילת חודש תשיעי לעבוד קשה
  • בהצלחה !!!

והעיקר שיהיה בשעה טובה ומוצלחת

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה