היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ליהי אפשר להציק לך בקשר לעיצוב?? הבצק שמעצבים בו - ראיתי שאצל חלק (באתרי אינטרנט) הוא ממש מבריק ולא נדבק ליידים, יתכן והם שמים בו חמאה/מרגרינה? כמה CMC את שמה לחצי קילו, שמתי לפי ההוראות כפית וזה יצא לי יותר מדיי "קשיח". כשאת מעצבת פנים (ראיתי אצלך אחת ממש מהממת שממש בנית לה את כל הפנים) זה רק עם CMC או שאת מוסיפה עוד משהו? תודה [
12 תגובות
עמוד 1
מקפיצה!
יקירה, את אף פעם לא מציקה! את גם יכולה להתקשר מתי שבא לך. תמיד שמחה לענות ולעזור
טוב סליחה אני חייבת אבל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני נקרעת על עצמי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אם הייתן רואות אותי עכשיו יושבת וקוראת את השרשור הזה ונראית בערך ככה
תודה ליהי. אני משתמשת במרגרינה לידים כדי שלא יידבק. שמן דקלים נראה לי יהיה יותר טוב. ד"א אפשר לפסל ללא CMC פשוט לוקח לו יותר זמן ייבוש, את הפרחים בעוגה הלבנה עשיתי ללא CMC יאללה אני הולכת לי לפסט הרבה חיות עכשיו. חחחחח תחזיקו לי אצבעות... [
סיון- אתמול הכנתי לשקד של שרית (מיקימיקי) עוגה של הלו קיטי... אם היינו קרובות יותר הייתי מכינה לך בשמחה
סיווקוש - איזה יופי! אני מתה לראות תמונות של העוגה! אני מאוד אוהבת את שומן הדקלים. הוא נוח לעבודה, מחזיק מעמד ים זמן ואין לו שום ריח. לגבי הבצק לפיסול, אני מעדיפה להשתמש בבצק מוכן. בצק שמכינים בבית לבד מחזיק מעמד פחות זמן... אני אוהבת את הבצק של המרשלג וסאטין אייס (עם הגאמפייסט כמובן).
סיבקוש דחוף תמונות. ליהי בינתיים הכנתי קוף ופיל יצאו מהמם!! עכשיו מתחילה להכין ג'ירפה ואריה ודובי!
כשאסיים מבטיחה להעלות תמונות. אני קונה את המרשלג ולפיסול מוסיפה לו CMC (גם קנוי). הסטין אייס מאד יקר. אבל הוא מעולה [