מתנה לחמותי, צריכה את דעתכן. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני רגילה לקנות לחמותי מתנה לפסח כל שנה גם אם לא עושים אצלה. השנה היא מתארחת אצלי, זה אומר שאפשר לשבור את המסורת...? לא שיש לי בעיה לתת לה מתנה העניין הוא שאין לי זמן ! עוד לא סיימיתי נקיונות יש לי שני ילדים בחופש ותינק בבית ויש לי קניות ובישולים לעשות ונורא קשה לקנות לה, יש לה הכל והיא לא אוהבת כלום... אז צריך להסתובב מלא זמן.
    חפרתי, סליחה...
10 תגובות
עמוד 1
  • תקני לה גיפט כארד,רעיון מצווין ואין צורך לשבור את הראש....

• לפי דעתי יש לך פתור!
    [

• לא צריך לקנות לפי דעתי!!!!!

ואפשר לשאול מה לגבי אמא שלך????
  • סליחה אבל אני חושבת שהיא זו שצריכה לקנות לך את המארחת...
  • לפי דעתי לקנות אני כל שנה קונה לשני הצדדים לא משנה איפה אנחנו מתארחים,אבל זו הרגשה שלך......

• אני הייתי נותנת לחמותי בוקס במתנה...
  • חחחח ג'ני
  • פתרון אחר הוא פשוט להכין לה תמונה של כולכם....
    זה בטוח לא משהו שהיא תרצה להחליף.... וגם זה משהו שכל סבתא תמיד תשמח לקבל.

חג שמח

יום נפלא
  • ג'ני מצחיקה אחת... גם אני רגילה לקנות לשני הצדדים ולאמא שלי כן קניתי... רק כי היא רצתה סט צלחות מאוד מסויים מחנות מסויימת ואני קפצתי על המציאה וקניתי לה אותו בלי לשבור את הראש. האמת שעכשיו לא נעים לי... נראה לי שבאמת נלך על גיפטכארד, למרות שהיא תגיד שלא חסר לה כלום אבל זו בעיה שלה. אמרתי שאני מוכנה להשקיע כסף אבל אין לי להשקיע זמן.
    תודה בננות...
  • אנחנו הזמנו לראש השנה להורים של בעלי סלסלת פירות ענקית
    וכבר הזמנו להורים שלי לחג
    זו סלסלה ענקית עם המוווון פירות טעמים וקלופים. לא סתם תפוחים אלא םירות ממש שווים כמו פסיפלורה, קרמבולה, מנגו וכו׳
    תמיד מעורר התלהבות וכייף
    ממליצה לשלוח לה ושיגיע בימישי או שישי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה