עדכון + כבר לא צריכה חיבוק :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חזרתי לפני כמה רגעים מהרופא שלי...
    הכל ברוך השם בלי עין הרע בסדר גמור, וזה הכי חשוב...
    הגברת עם ראש למטה אז בינתים האופציה של קיסרי מתבטלת... ונראה מה יהיה...
    למרות.. שאני בעצמי דיי רוצה קיסרי והרופא אמר שבגלל שלידה ראשונה הייתה קיסרי אז יש לי אפשרות לבקש בעצמי....
    היה נחמד מאוד לראות אותה ..רק חבל מאוד שבעלי הרס לי את כל היום, רבנו כמו לא יודעת מה ובינתים אנחנו לא מדברים... ואני ממש עצובה ולא מפסיקה לבכות...
    [center]
19 תגובות
עמוד 1
  • שמחה לשמוע שהכל תקין, שרק ימשיך ככה!
  • מאמי שלי, שולחת לך המון חיבוקים

• [center]

• למה קיסרי?

• העיקר שהכל תקין עם הבונבונה.....

בקשר לבעל קבלי

• לגבי הלידה אין לי כל כך מה לייעץ כי אני עברתי לידה רגילה, אין לי למה להשוות. לדעתי תמתיני עוד שבועיים שלושה ותראי, הרי העוברית עוד תתהפך מלא פעמים...

לגבי בעלך, מצטערת לשמוע שהוא ככה הרגיז אותך. גם להם יש מחזור לפעמים... הלוואי ותשלימו מהר ותתעודדי - תחשבי שעוד כמה שבועות ב"ה תהיה לך גוזלית מתוקית נוספת.

אוהבת המון המון

• בובי אני לא יודעת ממה להתחיל אז נתחיל מבעלך

• העיקר שהכל תקין.
  • תודה יפות שלי, כבר לא צריכה חביוק - השלמנו...
    ועכשיו אני פנויה רגשית לשמוע על קיסרי/לידה...ודעתכן!
    [center]
  • לא עברתי קיסרי אבל הלידה הרגילה היתה מדהימה, חוויה שאין כמותה, מה גם שיש לנו פה כמה בנות שעברו קיסרי והרגישו שהיה להן חסר האופן הרגיל... אם אין ברירה אז אין ברירה אבל לידה רגילה היא חוויה מיוחדת!

• היה לי פחד מקיסרי...
    פחדתי שאני לא אתחבר לילדה
  • ילדת קיסרי או רגיל, אירה?
    [center]
  • מאמי כמו ששירן אומרת לידה רגילה זו חוויה חוויה כואבת מאוד אבל חוויה שאני אישית לא היתי מוותרת אלא אם כן בגלל מצב חרום לכן אני חושבת שתנסי ללדת רגיל אלא אם אין ברירה וחייבים קיסרי

• איזה כיף להשלים
  • איזה יופי שהכל תקין... שהשלמתם

• יופי שהנסיכה התהפכה...ממליצה לך לנסות טבעי...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה