היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
חברה טובה שלי הייתי לצרכי עבודה ואמרה שמדובר באחד המקומות היפים באירופה... יש מלא מלא מה לראות וממש זול שם...
לא אבל שמעתי שמאד יפה
אני בטוחה שפראג מהממת אבל אנחנו מחפשים מקום עם חופים ים ובטן גב
איזה כיף! רק אתם או כל המשפוחה?
בובהההההההההההההההה
איזה כיף!!!!!!!
תבלי!!
מאמי האמת שאף פעם לא הייתי בחו"ל חח אבל איזה כיף לכם!! את ובעלך לבד או בהרכב מלא??
מבחינת בטן גב שמעתי דברים טובים על מלטה ועל פלמה דה מיורקה
בעלי היה שם...זה כמו יוון...אי יחסית קטן.. מבחינת שופינג אין שם כלום אבל בהחלט לנוח ולהתפנן אז נחמד..הוא היה שם עם כל המשפחה והם ממש נהנו..
אם את רוצה עכשיו זה לא זמן לחופים אירופה עוד לא חמה
אנחנו מדברים על יוני ורק שנינו
אם יש אפשרות לשלב גם ביקור בסיציליה אני ממליצה בחום. במלטה לא הייתי אבל בסיציליה כן (הייתי במסינה ובפלרמו) וממש ממש יפה שם (והגלידה מעלפת
כן ממי בטח שיש אפשרות זאת מעבורת ממלטה לסיציליה ואפשר לבלות שם יום שלם
האמת שהייתי גם בכרתים ולא התלהבתי בכלל... אבל בחו"ל אני לא מסוגלת לעשות בטן-גב אלא הופכת לאינדיאנה ג'ונס וחייבת לטייל בכל מקום חחחחחחחחחחחח עד שאני לא מגיעה לפינות הכי רחוקות אני לא מרוצה
אז זהו ליהי שגם אני ככה אני רוצה לטייל לראות עולם ים יש גם פה אבל בעלול בעייתי