סקר בעלולים :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בעקבות כל מה שקראתי פה ולא קר החלטתי להעלות שאלה - האם הבעלולי שלכם מקשיב לכן? האם אתן מרגישות שיש לכן עם מי לדבר, גם מהבחינה של מה עובר עליכן? האם אתן כיולות דלבר איתו על ה-כ-ל?

דוגמא שלי: אני בהחלט יכולה לדבר עם בעלולי כמעט על הכל, כי בכל זאת יש דברים שלא אעלה בפניו, כל מיני דברים אישיים למשל, ואם הוא פנוי לשמוע - הוא שומע, מקשיב ואפילו נותן עצות, לא תמיד יעילות דרך כלל כי הוא לא אובייקטיבי ומאוד רוצה להגן עליי, אבל לפחות הוא מנסה. לאחרונה הוא לא ממש איתי כי אני מדברת איתו על זה שהמעבר קשה לי והוא שואל: "לשים לך עוד סלט?" או "איפה נשיג קרטונים?" אבל אין מה לעשות... זו התקופה... אבל בגדול - יש עם מי, גם אם לא על הכל :)
    ומה איתכן?
8 תגובות
עמוד 1
  • אני משתפת את בעלי ב-ה-כ-ל..
    גם כשהוא לא ממש איתי ולא ממש מקשיב לי

• אני נשואה לאדם הכי נפלא שיש. הוא החצי שלי, החבר הכי טוב והשותף שלי.
    משתפים באופן הדדי. אין סודות והוא יודע הכל עלי
    יש לנו קשר חזק מאד וכבר מההתחלה היה לנו.
    זכיתי.
  • בעלי הוא האהבה שלי וגם החבר הכי טוב שלי על כל המשתמע מכך
  • גם אני התחתנתי עם חבר הכי טוב שהיה לי עלי אדמות
  • אני מספרת הכל לבעלול. לא מסתירה ממנו כלום
    הוא גם תומך בי ברגעים קשים.
    חוץ מבלידה הוא ישב לידי ולא ממש ידע מה לעשות. חחחחח
    [

• אני זכיתי- אין מה להגיד!
    מקשיב לי המון , עוזר ומייעץ המון גם דברים שהוא לא היה רוצה להתערב בהם...
    ושתבינו שאני חופרתתתת- לא קל להקשיב לי 24/7 חחחח
    וכמובן אני תמיד בעד תקשורת פתוחה וכנה וגם הוא כך שאין סודות בכללל...
    אומרים הכל גם אם זה קצת פוגע...

• אני ובעלי מספרים חופשי אחד לשני וככה היה תמיד וזה חלק ממה שקירב בנינו . הוא כמו החבר הכי טוב שלי בקטע הזה.אני יכולה גם להתייעץ איתו לגבי כל מני דברים ולרוב הוא נותן עצות טובות .
  • אני מדברת על הכל עם בעלי אנחנו חברים הכי טובים
    למעט השיחות ״החופרות״ שאותן אני שומרת לחברות שלי חחחחח אתן מכירות את השיחות האלו של השעות בלי מטרה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה