תכיפות במתן שתן, עזרה דחוף! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות. לא יודעת מה קרה: הלכתי לישון בצהריים, וכל שעה בערך קמתי לעשות פיפי. עכשיו אני רואה שיש לי פיפי כל הזמן...
    אני רק בשבוע 7. זה נורמלי לשלב זה? מתה מפחד שאולי זו דלקת...
5 תגובות
עמוד 1
  • לתת שתן הרבה זה נורמאלי... שאלה עד כמה.
    המאפיין הכי ברור של הלדקת הוא כאב וצריכה במתן שתן. אם כואב לך כשאת משתינה ו/או צורב לך אחר כך - אז יש לך דלקת. אם לא - כנראה שאת שותה הרבה והטרמפולינה בשם שלפוחית השתן שלך התחילה לעבוד :)

• העניין הוא, שזה היה בתדירות של כל חצי דקה בערך. בגלל זה נלחצתי.עכשיו אני דווקא מרגישה יותר טוב. אולי סתם אזעקת שווא...
    תודה בכל אופן. אהבתי את הדימוי של הטרמפולינה.
  • לפעמים יש דלקות בשתן, והגוף נלחם בעצמו בשקט (עוד לפני הופעת הסמפטומים)
    ובשביל לסלק את החיידקים הוא אומר לך להשתין מלא.
    והגוף יכול להצליח להוציא את החידקים בעצמו ולא תיהיה לך צריבה ולא תדעי אפילו שהייתה דלקת. אם לא יעבור לך עד יום ראשון אז תלכי לרופא תבדקי.
  • שמחה שאת מרגישה יותר טוב. אז או שמיצי מיאו צדקה והגוף שלך ניסה להיפטר מהחיידקים בעצמו, או שפשוט שתית הרבה, או אולי היה איזה לחץ על השלפוחית (מכנס צמוד, הרמת משהו כבד, או אלוהים יודע מה עוד) אז קצת רצת.. גם לי זה קורה לפעמים שאני נכנסת לשירותים כל כמה זמן, מוציאה שתי טיפות וזהו, אבל חשה לחת כאילו לא עשיתי יום שלם...
    העיקר שעבר
  • מאמי זה נורמלי להתחלה אבל תשימי לב שלא צורב לך כי אם כן חשד לדלקת
    חכי חכי לשבוע 30 פלוס אז בלילה את נמצאת יותר בשרותים מאשר ישנה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה