הירדמות עם מוצץ ביד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כבר כ3-4 חודשים שמתי לב שהדס אוהבת להירדם כאשר היא מחזיקה ביד שלי ( או של בעלי) לא בכל הרדמה אבל ברוב ההרדמות.
    עד עכשיו נתתי לה יד ועזבתי לאט לאט אבל בחודש האחרון נתתי לה להחזיק מוצץ על מנת שתוכל להירדם גם כשאני לא בחדר וזה אכן מצליח. היא מחזיקה ומשחקת עד שהיא נרדמת....

אבל האם ההרגל הזה תקין? כלונר זה בסדר שאני בכלל נותנת לה להחזיק מוצץ?

6 תגובות
עמוד 1
  • ברור למה לא? זה הצורך בחפץ מעבר וזה קורה לרוב הילדים
    להב עד היום חייבת מוצץ בפה מוצץ ביד ולי אין שום בעיה עם זה

• מעולה
  • אוולין גם נרדמת יותר טוב עם מוצץ ביד ומוצץ בפה.
    גם לא תמיד תלוי ברמת העייפות שלה.

דברו איתי בפייסבוק

• זה מעולה. גם נופרי נרדמת עם מוצץ. אני ממש לא חושבת שמוצץ זה הרגל רע - ושוב, אני תמיד אומרת שלא ראיתי אף פעם בן/בת 18 עם מוצץ בפה...

• חחחח תתפלאי דווקא יש אחת מחו"ל .. ראיתי בערוץ 8. בת 30+ ויש לה מוצץ בפה והיא הולכת לישון עם אחד בכל יד....

• בסדר גמור

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה