מה נסגר איתו? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הקטנצ'יק שלי לפני חודש נהיה סרבן מוצצים
    מוזר לי מאוד
    ולא קל יש לציין
    הגדול עדיין עם מוצץ... אז נראה לי מוזר שהקטן מחליט שלא מתאים לו יותר

ואם מוצץ לא מספיק הוא גם לא רוצה לאכול מטרנה יותר...
    זה ממש מגעיל אותו...
    הוא מעדיף מרק, פירות...

הגיוני לתינוק בן כמעט 9 חודשים???
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

7 תגובות
עמוד 1
  • נראה לי הגיוני לכל ילד יש את הדרישות שלו
    את יכולה להוסיף לו מעדן במקום או ביצה עם גבינה
  • אם הוא אוכל טוב ושבע, רגוע,ישן טוב, כנראה שהוא יודע מה נכון לו!
    בבקשה כנסו לחתום על עצומה חשובה-מניעת סגירת המועדונית לילדים אוטיסטים
    http://www.atzuma.co.il/autism

• לגבי המוצץ... לא הייתי מתעקשת בגיל כזה כבר. הגמילה לא תמיד פשוטה ועדיף לוותר עליה אם הוא גמל את עצמו. כל הכבוד לו

• הכל יכול להיות .אצלי אחיינית של בעלי בגיל שנה כבר לא אכלה יותר מטרנה

• אצלי אדיר בגיל פחות משנה החליט שהוא לא מוכן לאכול מטרנה יותר.. בגיל כזה אין בעיה הוא כבר אוכל הכל

]
    ]
  • מיכל גמלה את עצמה ממוצץ בגיל 7-8 חודשים. ממש לא התעקשתי, להפך הייתי מבסוטה. לעומת זאת אביגיל נגמלה רק בגיל 3 וזה היה קצת סיפור.
    ולגבי מטרנה - איתן שלי כבר לא אוכל מטרנה. בחירה שלי. הוא אוכל יפה, את כל אבות המזון ואין שום סיבה לתת. סתם יקר. לפני השינה מקבל בקבוק עם דייסה על בסיס חלב וזהו. הוא אמנם לא 9 חודשים אבל אם זה מה שהילד החליט - הוא יודע מה טוב לו
  • סחטיין עליו
    [email protected]

פייס: ortal_hori
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה