דימום קל בשובע 11 להריון?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני נמצאת בשבוע 11 להריון ואתמול בערב היה לי דימום קל, מיד ניגשתי למוקד ועשיתי בדיקה אולטרא סאונד, הרופא המטפל אמר לי שאין ממה לחשוש העובר בסדר ויש דופק, השליה בסדר. יש דימום מינימלי שהוא לא רואה מאיפה הוא יוצא בדיוק, אבל הוא יוצא מהרחם ובנוסף הוא רואה נוזל מסוים בתוך הרחם. אמר לי לשכב ולנוח, אם הדימום נפסק אפשר לחזור לעבודה.
    אני בחרדה. ההריון הראשון שלי נגמר בהפלה טבעית בשובע 6 להריון.
    האם הדימום הזה נבע עקב מאמץ או מזה שאני בחורה עם עודף משקל?
    אני קוסמטיקאית במקצוע והעבודה שלי לפעמים דורשת מאמץ, האם זה יכול להזיק לעובר?
    אני מתלבטת האם לחזור לעבודה ביום ראשון או להמשיך לשכב עוד יום יומיים ולא לקחת סיכון?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

דימום בטרימסטר ראשון הוא יחסית שכיח, לרוב זה אכן לא מסוכן לך ו/או לעובר.
    הסיכויים להפלה בשבוע כזה הפ כבר הרבה יותר נמוכים מאשר בשבוע 6, כך שאני חושב שאת יכולה להיות רגועה
    לא מאמץ, לא משקל ולא עבודתך - גורמים לזה.
    מנוחה היא חשובה, אבל אם אין דימום את יכולה לחזור לעבוד

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה