דימום קל בשובע 11 להריון?? עזרו לי להחליט - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני נמצאת בשבוע 11 להריון ואתמול בערב היה לי דימום קל, מיד ניגשתי למוקד ועשיתי בדיקה אולטרא סאונד, הרופא המטפל אמר לי שאין ממה לחשוש העובר בסדר ויש דופק, השליה בסדר. יש דימום מינימלי שהוא לא רואה מאיפה הוא יוצא בדיוק, אבל הוא יוצא מהרחם ובנוסף הוא רואה נוזל מסוים בתוך הרחם. אמר לי לשכב ולנוח, אם הדימום נפסק אפשר לחזור לעבודה.
    אני בחרדה, ההריון הראשון שלי נגמר בהפלה טבעית בשובע 6 להריון.אני לא יודעת מה לעשות?
    אני קוסמטיקאית במקצוע והעבודה שלי לפעמים דורשת מאמץ, האם זה יכול להזיק לעובר?
    אני מתלבטת האם לחזור לעבודה ביום ראשון או להמשיך לשכב עוד יום יומיים ולא לקחת סיכון?
14 תגובות
עמוד 1
  • ללא ספק לנוח יום יומיים נוספים - אל תקחי סיכון... ברורררר!!!

מקווה שיעבור לך בקרוב
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • להמשיך לשכב. לא לקחת סיכון
  • גם אני הייתי ממליצה לנוח!!!

תרגישי טוב והמשך קל, תקין וכיפי!
  • ממליצה לך בחום לנוח ... שיהיה תקין ועגול!יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• בטח שאת צריכה לנוח כמה ימים .תרגישי טוב. לא משחקים עם זה
  • את צריכה לשכב
    אבל אין לך מה להלחץ..
    זה תקין בייחוד אם הרופא אמר לך שהכל בסדר ויש דופק והשליה בסדר.....

אין לך מה לדאוג
    בהצלחה!!!!!!!!!!
  • גם אני חושבת שכדאי שתקחי עוד יום-יומיים לנוח, בין היתר בגלל ההיסטוריה הקודמת שלך.
    שיהיה לך הריון קל, ארוך ותקין!
  • גם לי זה היה.

הגניקולוגית נתנה לי כדורים ( ששכחתי את שמם) שמחזקים את ההורמון הנשי וביקשה ממני לא לעשות כלום שבוע.

תכלס..

הכל עבר והכל בסדר.

נחתי.

קראתי.

הכל נעלם כמו שהופיע.

ממליצה לךלגשת לרופא בכ"ז - לעשות אולטראסאונד ולראות שהכל תקין ויחד עם זאת- תנוחי!!!

בהצלחה!

• לשכב ולנוח !!!!!!!!!!!!!! חד וחלק!!
    תרגישי טוב מאמי !!!

• ברוררררררררררררררררררררררר שלנוח
    המשך קל ותקין

• לשכב ולנוח!!!

הלחץ והחרדה לא יעזרו פה:)

הכל יהיה בסדר!
    אל תחשבי על זה והכל יהיה טוב ותקין
  • לנוח... ברור לא?

• הפורום אמר את דברו:
    לנוח!
  • תודה לכולכן!
    הדימום עבר תוך שעה, בנוסף נחתי יומיים בבית והכל עבר ולא חזר יותר.
    עכשיו הכל טוב! רק שהבחילות יעברו כבר!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה