בנותתתת שבת שלום...שאלה חשובה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תגידו באיזה שלב מתחילה הזחילה
    אני יודעת שאצל כל תינוק זה שונה
    אבל...?
    נגיד אני שמה את בן על הבטן הוא לא מתלהב כל כך אבל בזמן האחרון אני ממש מתעקשת כי זה חשוב
    שמה צעצוע לפניו רעשן זה ומגרה אותו הוא מתעצבן קצת שהוא לא יכול להגיע אליו בימים אחרונים פשוט הוא התחיל להרים תטוסיק שלו כלפיי מעלה ולזוז עם הברכיים קדימה ומזיז את עצמו לבד ממש יפההההה.... עדיין לא מודע כל כך לידיים אבל זה כבר התקדמות לא ????.

אשמח לשמוע עצות לעידוד זחילה

10 תגובות
עמוד 1
  • בטחחחחח בטח שזו התקדמות....
    הוא עומד על 6!!!

גם הדס הייתה עושה ככה כשרק התחילה להתהפך ולזחול אחרורה בגיל חצי שנה.
    עכשיו היא עושה ככה מלא והולכת אחורה מלא... עדין לא קדימה...

• נועה למדה בהתחלה לעמוד אח״כ לשבת ורק אז
    התחילה לזחול מה תגידי על זה חחחחח
  • מיכלי איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

• חחחח לא היא פשוט לא רצתה לזחול ואז כשידעה כבר ללכת מסביב לדברים היא החליטה לזחול
  • יותר טוב תאמיני לי לא שווה לך תגב נהייתה עצמאית

אני כבר אין לי גבבבבבבבבב

• מותק,

זה טוב שאת מתעקשת שיהיה על הבטן זה באמת מאוד חשוב. ושוב גם כאן אצטרף אליך כי גם נועה שלי עושה את זה באונעברסיטה אבל לא מצליחה עדין יותר מידי לזוז... אולי סנטימטר או שתיים... אבל זה כל כך חמוד לראות איך הם מרימים את הטוסיק אה?
  • לאן את ממהרת? זה מוקדם מדי
    ממה יש לדאוג?
    קודם מתהפכים, מרימים ראש, עולים לעמידת 6
    לאט לאט
  • זה מוקדם בשביל להתקדם, אז אל דאגה...
    ותמשיכי להתעקש על הבטן. זה חשוב כבר מגיל 0...

• בגיל הזה תמרי היתה בטטה

• גולי - לא מהממת בכלל
    אבל עם אני הרואה שהילד מתקדם אני זורמת בקצב שלו ועם יבוא לו לזחול בגיל מוקדם יותר אז זה טוב
    ומתהפך הוא כבר מתהפך

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה