זהו נידפקתי סופית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא בא לי יותר על בנייה
11 תגובות
עמוד 1
  • נראה לי שזה קשור לשרשור של הלק שלי
    יכול להיות?

• חחחחחחח לא .
    נישברה לי הציפורן ושמתי לב שהצורה של
    הציפרניים שלי דיי נחמדה
  • בטוחחחחחחחחחחחחחחחח
    לוותר ע ציפורניי
    אירה ?? מה יהיה איתך
    מנשנשת כל היום באה לך זה לא, לא באה לך זה
    תסביכנית

• לנשנש זה חלק מההריון לא
  • הייתה לי בנייה... זה יפה ונוח אין ספק... אבל החלטתי לפני שנה להפסיק - מ מ ל י צ ה!!!
    ההרגשה של הציפורן הטבעית הכי נוחה ועדינה אין ספק!יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• לי יש הסטוריה ארוכה עם הציפורניים :) היו, הורדתי, החזרתי, מה לא... נוח, יפה, לא צריך לדאוג יותר מדי, אם נשבר - יש ״מוסך״ :) ממש נלחמתי על ההוצאה הכספית הזו עם בעלי, כאחד הדברים המועטים שאיםשר י לעצמי... בפעם אחרונה היו לי שנתיים או שלוש, ואז הבונה שלי החליטה שהיא עוזבת את המקצוע והולכת להיות אחות בבית חולים
  • את האמת לא עשיתי אף פעם והארכתי בעצמי ועשיתי צורה יפה ואנשים לא מאמינים שזה שלי. כשהתחתנתי נאלצתי לגזור אותם אז עשיתי הדבקה שהלכתי איתה שבועיים אבל היה קשה כי זה הרגשה לא נוחה כזו כאילו כשנגעתי במשהו אז הציפורן שדבוקה משכה את שלי והיה לא נעים.

בכל מקרה אני חושבת שזה רעיון טוב שתורידי לפחות לשנה ואם תרצי אז תחזירי אח"כ. כי צריך גם שהציפורניים ינשמו קצת וגם כשתלדי היה יותר נוח עם ציפורניים שלך.
  • אני לצערי הורדתי בהיריון הראשון ומאז לא חזרתי לעשות
  • הייתי שנה עם בניה, בשבילי זה היה סיוט.
    אין על ציפורנייפ טבעיות

• חחח לפי דעתי הכי יפה טבעי....

• מוכר לי אפילו לא הייתה סבלנות ללכת להוריד וקילפתי אותן עם הפה ,רק מלהסתכל עליהן היה לי בחילה והם היו מהממות....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה