הצילווווווווווווווווווווו! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עוד שבועיים גיא נכנס לגן ואני צריכה לקנות לו בגדים ואחותי הסבה את תשומת ליבי, לא חשבתי על זה, שאוטוטו כבר לא יהיו בגדים ארוכים בחנויות!!! אני חייבת ארוך, עוד לא מספיק חם לקצר... מישהי יודעת עד מתי מחזיקים ארוך בחנויות???

תודה, אמא היסטרית...

9 תגובות
עמוד 1
  • נראה לי שכבר אין . יש בגדי מעבר וקיץ. זה בעיה בבגדים לילדים צריך ממש מראש לקנות,ככה קורה לי כל שנה שאני מפספסת לקנות בגדי מעבר כי מהר מחליפים אותם לקיץ. את יכולה לנסות לחפש איפשהו,מאחלת לך שתמצאי או תבקשי אולי ממישהי שכבר לא צריכה לגיל הזה שתביא לך יהיה לך,אם יש ממי כמובן.
  • בוקר טוב

• כשהסתובבתי בחנויות לאחרונה כבר בקושי נשארו בגדי חורף. תקני מעבר יש עכשיו מלא בכל מקום

• אוף!!!!

פרפר מאמי - אין מצב שאני שמה לגיא ורוד

• ברוב החנויות יש כבר בגדי מעבר וקיץ... תחפשי אולי בחנויות בגדי סוף עונה, אולי יישאר שם משהו ארוך ומחמם...
  • כבר כמעט ואין ארוך

• תנסי בחנויות כמו תפוז , סלקשיין, פוזה
    את יודעת כאלה שהם לכל המשפחה...

• בכיף אני אחזיר לך תשובה....
    בכל מקרה אני יודעת שלא תלבישי אותו בוורוד סתם צחקתי

• עד לפני שבועיים היו עדין בפוזה בגדים של חורף הם גם מוכרים אותם במחירים מצחיקים כמו 1+1 או 10 שקל או 5 שקל. קניתי לעצמי חולצת גולף ב10 שקל שיושבת עלי מעולה.

דברו איתי בפייסבוק

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה