אוווף עד מתי??? עצות!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני כל כך עצובה
    כמה שאני מנסה היא לא אוכלת שום דבר שאני מכינה, לא פירות לא מרק, ניסיתי לא לטחון ממש רק לרסק כל דבר מהמרק עם כפית וגם לא הולך!!!!! היא לא פותחת את הפה!!!!!!!!!!

גם בבקבוק היא לא רוצה!!!

10 תגובות
עמוד 1
  • מוצרי חלב היא ניסתה כבר?
    אולי תטבלו את הבמבה בגבינה לבנה?
    בשבילה זה משחק אבל מזין...

• אסור בגיל שלה גבינה לבנה

• גבינה מותר לתת בגיל כזה, בעצם מותר הכל פרט לחלב ודבש וכמובן מאכלים מסוכנים שעלולים לגרום לחנק כמו במבה, פיצוחים וכו'.תנסי דייסות שאת מכינה כמו קוואקר או סולת, אפשר להוסיף חמאה, גבינה, שמן קנולה, אני מוסיפה גם שמן זית, טחינה גולמית. אפשר להתחיל ביצים, פסטה, קטניות כמו עדשים אדומים, בורגול . ובכלל כל דבר שאתם אוכלים רק במרקם מרוסק.
  • לא יודעת למה את בהלם!
    אני הבאתי בגיל הזה גבינה, ילדתי אותה בחול ושם זה שונה,פה בארץ מגזימים

• באמת? אני ממש מתה לתת לה גבינה!!!

• שלי לא מוכנה לאכול כלום חוץ מבקבוק. אמרו לי שזה קורה ולחכות עוד חודש ואז לנסות

דרך אגב ניסיתי גמדים - BIG NONO
    וניסיתי מעדן גולן בטעם שוקולד - טיפה מצא חן בעייניה

בהצלחה

• לורה, אני אנסה את הגמדים האלה שאת אומרת אני לא מכירה אותם...

מקווה שהמצב הזה ישתנה והיא תתחיל לאכול

• בובי אני קראתי רק את ההודעה שלך ולא את התגובות אז אני מקווה שלא אחזור על דברים שאחרים אמרו כבר
    השיטות שלי:
    להוסיף למרק תבלינים - אין מה לחשוש!גם שלי אוכל עם תבלינים כבר חודש בערך אני מוסיפה לו מלח ומוסיפה לו כורכום..זה עושה לו טעים.
    כשאת נותנת לה את האוכל - תעשי את זה בצורת משחק! הם מתייייםםם על זה.. רק ככה הוא אוכל אצלי אם אני עושה לו אווירוןןןן מהודו אווירון מיפן אווירון מסין וכו' חחח..
    תנסי להמתיק לה קצת את הפירות עם מעט סוכר ענבים

• טלי מתוקה שלי,
    הוספת תבלינים כורכום מלח פלפל כמון המרק יצא כ"כ טעים היא עדיים לא רוצה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה