מה זה???? במקלון הזהב אני פתאום לא בהריון????????? - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות 4 לפני המחזור פס חלש אבל ניראה לעין חברת יס אור נו משהו.... היום הייתי אמורה לקבל ולא קבלתי עשיתי בערב בדיקה עם מקלון הזהב המשוכלל זה עם גיל ההריון מדהו חדש ולפתא אין כלל פססססססססס מה זה???????
14 תגובות
עמוד 1
לא הבנתי למה עשית שוב בדיקה? הבדיקות האלו ממש לא אמינות! בהריון של תהילה עשיתי פעם אחת כשאיחר לי ואחרי כמה שבועות איחור שוב ויצא שלילי בסוף עשיתי בטא והייתי כבר בשבוע 11 אז לא להתרגש! סביר להניח שהבדיקה הראשונה שעשית הייתה יותר רגישה מזו של היום ולדעתי יש הריון הכי בטוח לבדוק בטא
לדעתי חכי עוד קצת זה קצת מוקדם ותעשי בדיקת דם בהצלחה
האמת ממליצים לעשות את הבדיקה בבוקר..
הכי טוב תעשי בדיקת דם..
בהצלחה
תעשי בדיקה של יס או נו פרפשיונל ! מגלה מבטא 10 ומעלה . ההצלחה מתחילה באמונה ! בהצלחה !
[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
ההורמון בשתן חלש מדי ולכן יש גדיקה שמזהה ובדיקה שלא.. תחכי לאיחור במחזור ותבקשי לכשות בדיקת דם
הכי טוב והכי בטוח לעשות בדיקות דם
שיהיה בהצלחה ורק בשורות טובות
הבדיקה של יס אור נו הרבההה יותר טובה!!! גם אצלי בתחילת ההריונות מקלון הזהב יצא שלילי ועם יס אור נו יצא חיובי
אני עשיתי מקלון הזהב 4 ימים אחרי איחור במחזור וזה לא יראה פס חיובי. הבדיקות האלה לא אמינות בכלל. במיוחד למי ששותה הרבה מים. ולכן הכי בטוח לעשות בדיקת דם.
היי, אני עשיתי בדיקת הריון ביתית " מקלון הזהב גם וגם " ביום האיחור ויצא שלילי שלושה ימים אחרי ,עשיתי בדיקת דם ובטא היה 696 זאת אומרת בדיקה ביתית לא אמינה בכלל , בדיקה גם וגם אמורה לזהות גיל הריון החל מ בטא 25( לפחות זה מה שמופיע על המקלון )
יכול להיות שמקלון הזהב פחות רגיש וגם רצוי לעשות בשלבים כאלה בדיקת שתן ראשונה של הבוקר (כי אז ההורמון גבוה יותר) תחכי עוד כמה ימים ותבדקי שוב. בהצלחה.
כשאני עשיתי בדיקת הריון, לא מצאתי בשום משקום את מקלון הזהב. כששאלתי את הרוקחת למה הם לא מוכרים יותר, היא אמרה לי שקיבלו הוראה להוריד אותם מהמדפים כי הם תקולים! כולם! כששאלתי גם בסופר פארם נאמר לי את אותו הדבר. כך שכנראה שקנית את הבדיקה הזו במקום שלא הורידו אותה מהמדפים