תנועות עובר נמוכות וכואבות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר שלום.

שבוע 27 שיליה קדמית דרגה 1- אולטרסאונד אחרון לפני שבוע.

לאחרונה אני חשה בכאב באזור הנמוך ביותר בבטן (פי הטבעת, צוואר הרחם, שלפוחית השתן) הכאב הזה הוא תחושה של רפיון ללא שליטה רק במהלך בעיטות/ תזוזות של העובר.
    הקטן במצג ראש ונכון להיום הרגשתי שהוא שינה תנוחה כי היו מעיין סלטות כאלו ומיד הפסיק לי הכאב שתיארתי לעיל.
    אני חוששת שזה יחזור על עצמו שוב..
    השאלה היא האם זה תקין וניתן להרגיש תנועות עובר כ"כ נמוך וכואב? האם קשור למיקום השיליה? מה אוכל לעשות כדי למנוע זאת להבא אם בכלל?

תודה מראש!

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אפשר להגיש תנועות נמוכות וכואבות, זה יכול להיות גם דברים שאינם בהכרח תנועות אלא כאבים ממקור רחמי (למשל צירים) או כאבים באגן ממקור גרמי. לכן, חשוב להבדק כדי לנסות ולהבין מה ולמה כואב לך כל כך.
    זה לא קשור למיקום השלייה. ורק אם תדעי מדוע זה נגרם יהיה אפשר לדבר על מה עושים נגד זה.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה