כמה מילים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אמא שלי היתה כמעט בת 62 חוץ מזה שסובלת מהגב שנים וממש לא נוסע לשום מקום כי קשה לה וכו עזרה לי המון עם שקד עם סבלנות לאט לאט אני אשטוף לך פנים ואני אסרק אותך וכשעבדתי היא היתה יוצאת עם שקד לאט ואני רצתי לעבודה ושקד מאוד קשורה אליה עוד לא אמרנו לה כלום וסבתא תסרק אותי להוציא לי כינים ולפעמים בימי שישי אוכלים איפשהו אני רוצה עם סבתא מרים ואני רוצה לנסוע איתם באוטו ואמא שלי עם הכאבי גב שלה ישבה מאחור ליד שקד וכל בוקר עכשיו בחופשת הלידה היתה שומרת על יהב או לוקחת את שקד לפי בחירתה של שקד ואחרי פסח אני חוזרת לעבודה ולא יודעת איך נסתדר כי אניצריכה להיות ב 8:00 בעבודה ולשים את שקד ואחכ את יהב ולרוץ לעבודה ויוסי מתחיל לעבוד בשבע.
    בבוקר חגגנו לשקד יום הולדת למשפחה ואחותי היחידה מנס ציונה היתה עם הילדים וההורים של יוסי ואחיות שלו ושקד כל כך שמחה.
    היא לא היתה מאלו שיושבים פה שעות ומנקים ועושים כביסה ומביאה סירים אבל עזרה כמה שיכלה בדרכים אחרות. פעם בשבוע הביאה לי סיר מרק וסיר קומפוט. אבל כשהביאה את שקד שיחקה איתה טיפה ותמיד הלכה אחרי עשר דקות ולא פע מבקשת שסבתא תקלח אותה אמא מתקופפת אפילו שלא יכולה ובאה כי היא ביקשה . . . .
    כתבתי קצת בלאגן אבל זה מה שאני מצליחה לחשוב כרגע.
    תודה לכל הבנות על התמיכה הגדולה
17 תגובות
עמוד 1
  • אין דרך לנחם על אובדן של אמא, אני פשוט שולחת לך המון חיבוקים
  • חשבתי עלייך המון
    סיפרת המון על העזרה הענקית של אימך
    החום והאהבה לשקד ויהב
    חבקי חזק את ילדיך הם יתנו לך תכוחות להמשיך

[center]

• [email protected]

פייס: ortal_hori
  • משתתפת בצערכם

• שלא תדעי עוד צער נשמה

• משתתפת בצערך, אם תצטרכי משהו אני פה....

• המילים מתגמדות לעומת האבל הנוראי שלכם

• תודה לכולכן

• אני עם דמעות שולחת הרבה חיבוקים ונשיקות

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה