היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני השתמשתי במנשא לופיקס... פשוט לובשים לא צריך לקשור גם בו התינוק מעורסל- זה מאוד מרגיע אותם, מומלץ בחום
בשמת - איזו חמודה...תודה רבה
אני השתמשתי במנשא דומה- תינוכיס, רק בו ולמשך הרבה זמן! מאוד נהנתי ממנו והקשירה- קלי קלות כשמתנסים כמה פעמים... ללדת זה כבר יותר מסובך
אני קניתי אותו אחרי שנועם נולד השתמשתי בו פעמיים בחוץ ועוד אולי 3 פעמים בבית היום הייתי קונה מנשא עם תמיכה לגב מה שאין במנשארי
טוב, אז אחרי שהייתי בשילב והראו לי איך לקשור את המנסארי, חזרתי הביתה ללא מנשא
אני חושבת שזה מנשא מאוד חשוב לתינוק קטן, המנשאים עם 'תמיכה' בגב טובים לגילאים 3 חודשים ומעלה. ודווקא כשהתינוק כל כך קטן, את מנסה להתרגל וגם הוא לכל כך הרבה דברים..וזה עושה את המעבר חלק יותר לטעמי
תודה נוגה. הבנתי נכון? את אומרת שכדאי להשתמש במנסארי 3 חודשים (אני אשאיל מבשמת
כן! חד וחלק! יש כאלה שכמובן משתמשות יותר, ויש מצב שתתמכרי אליו