מוטרדת ומתוסכלת :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות.. אני רוצה לשפוך בפניכן קצת את הלב ואולי תרגיעו אותי קצת כי אני ממש על סף התמוטטות ריגשית :(
    אני נשואה כבר שנתיים ברוך ה׳.. כל החגים הגדולים שהיו עד עכשיו (פסח וראש השנה) עשינו עם המשפחה של בעלי. עצוב להגיד את זה אבל עם המשפחה שלו הרבה יותר טוב לי ואני ממש נהנית שם בחגים.. בקיצור אמא שלי מאוד פגועה ממני כבר המון זמן.. אנחנו גרים אצל ההורים שלי ביחידת דיור אבל בקושי רואים אותם כי במהלך השבוע אין זמן ושבתות אנחנו אצל ההורים שלו ואולי פעם בשבועיים אצל ההורים שלי.. בעלי לא כל כך מסתדר עם המשפחה שלי ולצערי לא מרגיש שם נוח וזאת הסיבה שאנחנו נמנעים להיות איתם. בקיצור.. פסח שבוע הבא אנחנו מתוכננים להיות עם המשפחה שלו (המורחבת) בבית מלון. סבתא שלו סגרה לנו חדרים לכל השבוע (שבת עד שבת).. אני מאוד מאוד רוצה להיות שם. ביום שישי היתה לי שיחה עם אמא שלי.. היא ממש בכתה ואמרה שהיא מרגישה רע כבר המון זמן, שהיא לא מרגישה שיש לה בת שהתחתנה.. שהיא מרגישה שבעלי לא אוהב אותם ושאנחנו לא רוצים להיות איתם. היא חושבת שזה לא הוגן שאנחנו תמיד עם המשפחה שלו והיא רוצה לדבר עם בעלי ולהגיד לו כל מה שמפריע לה. הבעיה היא.. שבעלי ממש קשה באופי שלו ואני כל הזמן מפחדת שאם היא תדבר איתו זה רק ירחיק אותו מהם עוד יותר. ניסיתי להסביר את זה גם לאמא שלי אבל היא לא מוכנה לקבל את זה. אמרתי לה שנעשה איתם חג שני (למרות שאני יודעת שיהיו על זה מלחמות עולם עם בעלי..) אבל זה לא מספיק לה.. כל השבת הייתי בלי מצב רוח ועצבנית.. ניסיתי לא להראות לבעלי כי זה סתם מרגיז אותו עוד יותר שהמשפחה שלי ״פוגעת בי״.. והיינו אמנם בבית אבל לא רציתי לעלות להורים שלי רק כי אני מפחדת שתיפתח שיחה בנושא והכל יתפוצץ.. בקיצור אני לא יודעת מה לעשות. אני ממש מתוסכלת.. כל היום אני חושבת על זה לא מצליחה אפילו לישון בלילה.. אני באמת מנסה להתקרב לאמא שלי אבל עניין החגים והשבתות שכל כך מפריע לה רק הורס הכל. כואב לי כל המצב הזה....

אני יודעת שממש חפרתי אבל זה המקום היחיד שאני יכולה לשפוך בו את הלב....
    מקווה שיהיה שבוע טוב ושהכל ירגע בלי מלחמות מיותרות שיהרסו הכל :/
8 תגובות
עמוד 1
  • דברי עם בעלך שאי אפשר כל הזמן עם המשפחה שלו, בזוגיות חייבים לוותר והוא צריך לוותר בשבילך ולשמור על איפוק ולנסות לבלות עם ההורים שלך.
    כמובן לנסות לעשות את זה ברוח טובה ולא בעצבים
    [

• קודם כל חיבוק ולהרגע מיד

• לדעתי, זה לא הוגן שכל הזמן אתם עם המשפחה שלו
    ולא סתם אמא שלך פגועה אתם משדרים העדפה בולטת למשפחה שלו. לגיטימי שיהיה נעים ונוח יתר בצד אחד
    לי הרבה יותר טוב אצל הוריי ובכל זאת הולכים גם להורים של בעלי.
    אם בחרתם לעשות ת הסדר אצל ההורים של בעלך ראוי שיום אחרי / חג שני תהיו אצל ההורים שלך.
    חבל שאחר כך לא יהיה קשר ולא נשמע ממה שספרת שההורים שלך כאלו נוראיים
    בעלך צריך להבין ולקבל את המשפחה שלך ולעשות מאמץ גם אם לא נעים לו שם.
    אל תגני עליו ותבקשי ממנו להתחיל להתמודד עם דברים.
  • אני חושבת שתדברי את קודם כל עם בעלך ותספרי לו על השיחה שהייתה לך עם אמא שלך
    תסבירי לו עד כמה אמא שלך פגועה ממכם שאתם בקושי מגיעים אליהם
    אין מה לעשות זאת המשפחה שלך ואתם צריכים לכבד לפעמים נושכים שפתיים וממשיכים הלאה רק בגלל שזה המשפחה שלך ואתם חייבים לכבד
    אני חושבת שאתם חייבים לעשות מאמץ ולנסות לבקר יותר - אם תבקרו ביום יום לא תצטרכו לעשות איתם שבתות וחגים ואז זה יקל עליכם

שיהיה בהצלחה

• שירן פשוט הוציאה לי את המילים מהפה (יותר נכון מהמקלדת
  • זאת ממש חוצפה.... במיוחד מצידך...
    את הבת שלהם ונותנת לבעלך להתנהג ככה?

גועל נפש. הבנות פה כבר אמרו מה שרציתי להגיד.
    [/url
  • לדעתי הוא צריך לכבד אותם וגם את... לא מכירה את טיב היחסים בניכם אבל זו אמא שלך.

בהצלחה בכל מה שתחליטו

• הבנות פה כבר אמרו הכל..
    תני לאמא שלך לדבר עם בעלך היא לא תפגע בו ואין לו על מה להתעצבן, הוא צריך לכבד את ההורים שלך וכמובן שגם את...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה