חופש פסח- הצעה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בננות
    אז ככה אני עדיין לא עובדת ומיקה ביום רביעי יוצאת לחופשה של שבוע וחצי מהגן ואמור להיות מזג אויר יפה

אז ההצעה שלי אולי אם יש עוד בנות בבית לערוך מיני מפגשון בשעות הבוקר באיזה פארק באזור המרכז

למישהי מתאים?

10 תגובות
עמוד 1
  • ניסו לארגן ולא כל כך הסתדר... אבל ב 20/4 יש מפגש
  • אפשרי מבחינתי

• מאיזה אזור את?

• אני מיהוד ואני יודעת על המפגש ב20 פשוט די משעמם לנו במהלך היום וחשבתי שיהיה נחמד להיפגש ספונטני אז באזור המרכז ככה בכיף בלי יותר מידי תכנון
    חשבתי על שבוע הבא אני יכולה כל יום

• אני ברמת העיקרון פנויה (ואני בהלם שלא שלחת לי הודעה בפייס כשאני כבר מתה להיפגש איתך מלא זמן)
  • גם אני אשמח להיפגש שבוע הבא או מתי שתגידו רק לא רחוק מידיי כי אני מהרצליה...

• ג׳ני נשמה אהובה תכננתי לשלוח לך בפרטי פשוט יש לי יום מטורף ועוד לא הספקתי את הראשונה יאללה נקבע לשבוע הבא אני רק אחשוב על מקום נחמד ונקבע יום ואני מתה לפגוש כמה שיותר מכן גם אין לי בעיה לאסוף מי שתצטרך
    אולי יום שני בפארק כלשהו? נתארגן בקטנה על אוכל וחטיפים או מעדיפות קניון?

• איזה פארק / קניון באיזה עיר..???

עם אזור ת"א או קרוב יותר אני אשמח אם אחרי ת"א כבר בעייתי רחוק לי...

• לי לא משנה, וגם לי אין בעיה לאסוף אם צריך.

אפשר פארק הירקון שיהיה קרוב לרכבת למי שלא ניידת
  • פארק הירקון ליד הנמל?? שם מעולה גם יש חנייה

וגם יש שם מלא מלא איפה לשבת

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה