רגישה לחלב? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יום שישי נתתי לה חצי מעדן פעם ראשונה (דניאלה)
    זה היה בבוקר, בערב פלטה פעם אחת לא ייחסתי לזה חשיבות
    בשבת נתתי לה מעדן שלם (שטוזים) בצהריים, כל הערב פלטה בכמויות הזויות
    יכול להיות שיש לה רגישות קלה לחלב?
    מה לתת לה במקום?
    רק כדי להסיר את הספק- אוריאן לא פולטת בדר"כ... גם כשהייתה קטנטונת קטנטונת כמעט שלא פלטה
9 תגובות
עמוד 1
  • קחי אותה לרופא שיבדוק אותה.

אולי יש לה אלרגיה למוצרי חלב.... או שלא..
    [/url
  • בת כמה היא??

יש מצב שהיא רגישה לחלבי - תקחי אותה לרופא

שתרגיש טוב

• אם זה הדבר היחיד שהשתנה מבחינת הת**** - יכול להיות רגישות מסוימת למוצרי חלב.
    אבל רק רופא יוכל לאושש או לשלול בוודאות.
  • אוריאן ינקה ציצי עד עכשיו? כי אם כן אז זה נשמע כמו רגישות... לבדוק

• כן היא יונקת.... אני אקח אותה לבדיקות או פשוט לחכות עוד קצת עם החלבי?
  • אולי לנסות משהו אחר עם חלב? הייתי מכינה לארי לביבות גבינה עם ביצה גבינה לבנה, קמח וחלב אולי כזה יעשה לה יותר קליל ממעדן?

• לא קראתי את התגובות ומנסיוני ה"דל" עם "אלרגיות" אני אענה:
    אם היא אוכלת תמ"ל מכל סוג שהוא- חלבי! והכל בסדר סבירות גבוהה שאין לה אלרגיה לחלב!
    אם היא רק יונקת, וזאת הפעם הראשונה שחשפת אותה למוצר חלבי יש סיכוי שמדובר באלרגיה. אולי תנסי מעדן יותר קל כמו באדי? אולי היא הקיאה כי זה כבד לה ולא לווא דווקא בגלל רגישות מסויימת.
    תעדכני

• היא מקבלת בקבוק אחד של תמ"ל בלילה בלי תופעות...
    אני אנסה באמת דברים קלילים יותר
  • תמ"ל חלבי אני מבינה??
    אם כן כנראה ורוב הסיכויים שלא מדובר באלרגיה לחלב, אחרת גם את זה היא היתה מקיאה, או מפתחת פריחה וכו...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה