היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני צריכה לשלם היום למטפלת של הקטן היא החסירה 4 ימים החודש... שזה מעל ומעבר מבחינתי
חשבתי לקזז לה מהמשכורת, לא בגלל הכסף כדי שתבין שכל יום כזה מאוד משמעותי עבורי ועבורה
ועכשיו אין לי לב... בגלל פסח וכו ובכלל
לא לקזז, נכון? ומצד שני איך היא תלמד לא להחסיר? ... זה משגע אותי... "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
16 תגובות
עמוד 1
סיכמתן על תשלום חודשי או יומי?
אני חושבת שיש לך סיבה לקזז, כדי שתלמד כמה זה משמעותי, אבל מצד שני כמו שאת אומרת לפני פסח וכו', אז אולי פשוט תשתפי אותה בהתלבטות שלך ותודיעי לה שבפעם הבאה כן תורידי לה את הימים האלה?
בקיצור, לא ממש עזרתי :-)
אוףףף גם אני כזאת....
את טובה מדי
סליחה ???? ולך לא קיזזו מהימיי עבודה שלך ????
גם את החסרת ארבעה ימים בגללה
אני כן הייתי מסבירה לה שממש אין לך אפשרות לשלם לה מלא, כי היא החסירה ולכן גם לך החסירו !!!! שתלמד ותבין שיש מחיר להתנהגות שלה
אני גם לא הייתי מורידה... אבללללל הייתי אומרת לה שזה מעל למכסת הימים השנתית/חודשית שסיכמתן ושהחל מהחודש הבא את מורידה לה מהמשכורת כי גם לך מורידם... חצופה...
תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
כנראה אני פחות טובת לב הייתי מקזזת לה באבי אביה חצופה שכזו
תלוי מה סיכמת איתה. אני גם לא הייתי מקזזת בגלל החג, אבל להבא כן הייתי מקזזת ופשוט מסבירה שבגלל החיסורים שלה את גם מחסירה ולא משלמים לך על הימים האלה. (לא משנה אם משלמים לך, העיקר להעביר לה את המסר) נטלי
הייתי מחשבת כמה ימי חופש מגיעים לה ומורידה את השאר. 4 ימים מתוך חודש עבודה של 22 ימים זה המון!!!! אם היא צברה ימי חופש על פי חוק (בערך יום לחודש) אז סבבה, אבל אם לא זה מוגזם.
יעל, אמא של 2 אפרוחים
חחח... היא לא צברה.. היא במינוס כל חודש לפחות יומיים "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
חופשי לחפש מחליפה וכמה שיותר מהר אני הייתי מורידה לה אולי ככה היא תלמד .. מה לעשות גם לך מורידים את הימים האלה ומה עשית בסוף ?
הייתי מורידה לה יומיים מתוך הארבעה ומודיעה לה שבפעם הבאה תורידי לה את כל הימים.
גם המטפלת של אוריאן החסירה אבל אני לא מורידה לה... היא כל כך בסדר תמיד היא הודיעה מראש
אני לא חושבת שיש כאן עניין של רוע. היא עובדת = מקבלת שכר, לא עובדת = לא מקבלת שכר..... אם את לא עובדת גם את לא מקבלת שכר על היום הזה.... זה לא ההסתדרות כאן...
אני הייתי מורידה, שתלמד, אבל קונה לה איזה בקבוק יין ב-10 ש"ח בשביל החג