התגעגעתי מאוד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות שלי, אם רק הייתן יודעות כמה התגעגעתי אליכן
14 תגובות
עמוד 1
  • יפה שלייייייי!!! התגעגעתי מלאאא
    הלוורי ותתקבלי! ויאאלה תתחילי בחיים האמיתיים.....

איזה באסה לגבי הטיולון.. אולי אפשר לדבר עם החנות , אולי תיהיה להם עצה... איך להוריד את הסבון....

ואני לא מתחתי אף אחד וגם לא מתכוונת...
    פעם אחת בצבא אמרתי שחבר שלי ואני נפרדנו. ובאמת 4 ימים אחכ נפרדנוווו

• מיכלי, אבל זה לטובה שנפרדתם...

אחרת איך הדס הייתה קיימת??
  • גם אני התגעגעתי!
  • גם אני מתגעגעת אליך!!!!

• את חסרה
  • מינה- 8 ילדים, 3 מטפלות.

יחס אידיאלי...
  • אידיאלי בטירוףףףףףףף
    כי היחס הסטנדרטי הוא 1 ל 6....
    אז זה מטורף מה שמצאת.... מעולה!!!!!

• ווווואו!!!

• כמו אצלי...
    אל תדאגי... זה בסדר!

• תודה מיכלי. מתה עלייך!

• מינה ומיכל, אני חושבת שיחס המטפלות-תינוקות מתבטא גם במחיר.

מינה, כמה תשלמי? ומה השעות?
  • גיא יהיה בגן כל יום, בעיקרון אני לא יודעת אם בשישי אני אשלח אותו אבל אני משלמת גם על שישי, אין אופציה אחרת, עד 17:00 - 2700 לחודש! המון...

כמה את? עד איזו שעה?

• טוב, האמת היא שזה באמת המון.

אצלינו במודיעין המסגרות לקטנטנים לא זולות בכלל, ואני משלמת 2400. עד 5 אבל בלי ימי שישי.

אני בכל מקרה לא הייתי שולחת אותה ביום שישי, גם ככה אני לא אראה אותה כל השבוע, אז גם בשישי!?!
  • הי בובה.... ממש חבל שלא רואים אותך כאן באסה.
    אני מאד מקווה שיחזרו אליך מהעבודה ותתחילי לעבוד.

אני מתחתי את העובדים אמרתי שהמנהל עוזב ומי שנכנס במקומו זה אחד המנהלים הזוטרים (שהוא ממש אבל ממש רחפת ואף אחד לא אוהב אותו).
    כולם האמינו לי. חחחחחח

שנה שעברה (כשהיתי בסוף תשיעי) התקשרתי לרוב המשפחה (בתיאום עם אמא שלי) ואמרתי שפיספסו באולטראסאונד וילדתי 2 בנים תאומים (במקום את אמילי), במקרה יומיים אחרי זה ילדתי את אמילי הטורנדו (שהיא מבחינת אנרדיה כמו 2 בנית תאומים).
    [

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה