היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לאלו מכן שאוהבות סרטים שהם סוג של מותחן נפשי, מדע בדיוני ואימה.. ממליצה לכן מאוד לראות את הסרט the divide לא ממליצה כל כך לראות עם הבעלים כי קיימים שם גם כל מיני תכנים מיניים שאולי חלקכן לא תרצו שהבעלים יראו חחח לשיקולכן בקיצור מסופר על שמונה או תשעה אנשים שנופלת להם במרכז העיר פצצת אטום והם בורחים ביחד למקלט אטומי שיש להם בבניין ביחד עם השרת (?) ההזוי רצחחחח שלהם והם נשארים שם כמה שבועות או חודשים, לאט לאט כולם מאבדים את השפיות ומתחילים בהם סימני מחלה עקב הפצצה.. בקיצור לי היה קשה מאוד מאוד לסחוב את הסרט עד הסוף כי אני רגישה
10 תגובות
עמוד 1
מפחדת מסרטי אימה. משום מה אני מתה מפחד אבל עדיין ממשיכה לצפות עם יד ממולי שמסתירה את הזוועות...
אבל הדלקת אותי עם המיני... באיזה דקות זה ??? חחחחחח
חחחחחח מיכל את מזכירה לי אותי כל כך גם אני שמה את היד מול הפנים בקטעים המזעזעים
ושפכת אותי לרצפהההה עם המיני חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אגב סרטים, מישהי ראתה את משחקי הרעב?
אני משקשקת מסרטי אימה.
פעם אחרונה שראיתי הצילצול לא ישנתי לבד כמה חודשים טובים פחדתי שסמארה הזאת תצא לי מהטלויזיה ועוד פרנויות למיניהן... אז אוותר
יווווו סמארהההההההה אמאלה הצלצול אחד הסרטים המפחידים!
אוי.. גם לי יש רגשות מעורבים בקשר לסרטים כאלה.. בפעם האחרונה שהרגשתי לגביי סרט ככה היה אחרי שראיתי את Shutter Island
לא יכולתי להפסיק לחשוב עליו אבל היה לי די סיוט לצפות בו
שירההההה יייאוווווו סמארה אמא!!!! איך פחדתי ממנננההה........ הייתי חולמת עליה בלילות והולכת לישון עם אחי הקטן חחחח כאילו שהוא ייגן עליייי
אני ובעלי פריקים של סרטי אימה, פשוט חייבים לראות לפחות פעם בשבוע! אז מי שאוהבת כמוני, אני ממליצה לראות את The woman in black - האישה בשחור 2012 סרט לפנים!!!
חחחחחחחח מיכל גם אני הייתי ישנה עם אחותי הקטנה וזאתי ישנה עם עיניים פקוחות ומדברת מתוך שינה יאו, לא ידעתי מה עדיף כבר
אולגה, את חייבת לראות את סיפור אימה אמריקאי. זה עוד מעט ישודר ביס.