היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות אני חייבת את עזרתכן!! לפני חודשיים כמעט קיבלתי מחזור רגיל ונורמלי (בתאריך 6.2) במהלך כל תקופת הביוץ עבדנו קשה... המחזור שלי אינו סדיר (33-36 ימים בד"כ) לאחר 40 יום שלא קיבלתי ביצעתי בדיקת בטא שיצאה 6.69 הרופאה אמרה שזה שלילי.. גם בדיקות ביתיות יצאו שליליות היא נתנה לי כדורים (פרוברה) לזירוז המחזור ואז קיבלתי (22.3) היה לי מחזור לא רגיל.. כאילו אין ממש דימום אלא רק בניגוב עד עכשיו יש לי הפרשות חומות (בד"כ המחזור רק 4-5 ימים) בקיצור, יש לי תור מחר לצילום רחם, הבנתי שאם יש חשש להריון לא עושים את הצילום כי זה יכול לגרום נזק ומשהו בי לא נתן לי להיות רגועה אז ביצעתי עכשיו עוד בדיקה ביתית ויצא לי קו אחד כהה וקו אחד בהיר (ביצעתי 2 בדיקות ברצף.. יצא אותו דבר) מה זה אומר?!?! האם יש סיכוי להריון? ואם זה לא הריון? סתם אני אוותר על הצילו רחם שאני מחכה לו כבר חודשיים??
12 תגובות
עמוד 1
את חייבת לעשות שוב בטא !!! אסור לך לעשות צילום רחם לפני בטא מקווה שיהיה חיובי בהצלחה תעדכני
לאאאא לעשות צילום רחם מחר !
דחוף מחר על הבוקר בטא ויומיים לאחר מכן הכפלה .
בהצלחה
עשיתי היום בטא.. יצא 65
מזל טוב את בהריון
באמת?! לא מעל 100???
מעל 10 זה הריון.. ההריון שלך מאוד צעיר תעשי עוד יומיים שוב בדיקת דם לוודא הכפלת בטא שיהיה בהצלחה ומזל טוב
מאמי את בהריון מזלך שלא עשית צילום רחם !!!!
כל עכבה לטובה !!!
שיהיה בהצלחה
נ.ב מחרותיים שוב בטא צריכה להיות כפול 1.5 ומעלה
ההצלחה מתחילה באמונה ! בהצלחה !
[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
מזל טוב איזה כייף!!!!!!!!!!!!!!
הצלחה גם בהמשך...
תודה בנות יקרות!!! מחר יש לי תור לרופאה שליי מקווה שהכל יהיה בסדר.. בטא קצת נמוכה נראה לי וזה מלחיץ אותייי
אין מה להלחץ 65 זה בטוח הריון !!! אצלי זה היה ממש מצחיק עד כדי דמעות הבדיקת הריון תוך פחות משנייהההההה
יצאה 2 פסים כהים.... אז לא היה לי ספק.
תבדקי הכפלה!!!
בצלחה!!!!
הייתי בבדיקות היום.. כנראה הריון חוץ ריחמי ביום חמישי אדע מה קורה איתי בוודאות... אוףףףףףףף
איך את יודעת?... מה ראו?
אל תדאגי, הכל יהיה בסדר......
זה יבוא בלי לחשוב על זה..... אם חושבים על זה הרחם לחוץ והזרע לא איכותי גם בכמות...