ניקיונות - שאלה. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עד עכשיו ניקיתי את הבית לאט ובסבלנות...

עשיתי חצי מהדברים בישיבה כמו קיפול בגדים או תליית בגדים...

או שטיפת כלים.

אני רוצה מחר "להרביץ" שטיפה יסודית בבית לפסח... כי ביומיים הקרובים אני לא אוכל....

זה אפשרי?
    [/url
6 תגובות
עמוד 1
  • מבחינת מה את שואלת אם זה אפשרי מבחינת ההלכה או מבחינת ההריון שאסור להתאמץ??

מבחינת ההלכה ניראה לי שזה בסדר גמור רק שתהיה לך בעיה להכניס אחרי זה לחם שיעשה לך פרורים אחרי שניקית

לגבי המאמץ של ההריון אל תרימי דברים כבדים תני לבעלך להרים ואם את רואה שקשה לך אז אל תעשי

• חחח מבחינת המאמץ....
    מקסיומם ביום שישי נעביר סרמטוט
    [/url
  • אין בעיה עם שטיפה יסודית אבל תקפידי לנוח כל כמה דקות ולא להתאמץ יתר על המידה, כמו שיסמין כתבה - לא להרים דברים כבדים וכו'
  • אם אין לך איזה מחלת שליטה שאת זאת שחייבת לנקות כי רק את עושה נקי באמת
    אז אני לא מרשה לך!!!!!!
    יש לך הנחה בשאיפת אדי אקונומיקה ובכלל צריכה לנוח, אז למה לא לנצל?
    שבעלך ינקה
  • חחח מיצי...

אני לא שוטפת עם אנקומיקה.... רק עם חומר לשטיפה של סוד... איזה ריח....
    ובעלי עשה את כל הבית... והוא עובד עד ערב וחוזר עייף....
    [/url
  • אם אין הוראות מיוחדות בגלל חס וחלילה בעיה מיוחדת, אין בעיה שתשטפי, תקשיבי לגוף שלך ואל תשתוללי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה