אני כל כךךךךךךךך מתגעגעת+ שרשור שיתופים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה שלומכן בננות?
    אני לא מאמינה שאין לי זמן לבקר פה - כל כך קשה לי
    מקווה שאתן מבינות אותי
    אני משתדלת להציץ כל הזמן ומתעדכנת אבל לא מספיקה להגיב.

יש לי שאלה לגבי עניין כסא הבטיחות - אומרים שאם הגעת התינוק למשקל 9 קילו ולגיל שנה אפשר להפוך הכסא להיות עם כיוון הנסיעה.
    השאלה היא אם תינוק הגיע לגיל שנה אבל לא 9 קילו עדיין מותר להפוך? ואותו הדבר הפוך אם תינוק הגיע למשקל 9 קילו אבל עוד לא בן שנה אפשר להפוך?
    לא שהגענו לגיל שנה או ל9 קילו אבל זה נורא מסקרן אותי

11 תגובות
עמוד 1
  • גם אני תוהה לגבי כסא הבטיחות - ההנחיות בארץ לגבי כסאות הבטיחות כל כך מעורפלות, בכל מקום כתוב משהו אחר
  • ואי מאמי איזה כיף לשמוע ממך כאלה שיתופים שיהיו תמיד רק טובים אמן 5555! ולכבוד מה אתם טסים? סתם ככה? איזה כיף לכם!

• אנחנו נוסעים ביוני בין היום הולדת שלי ליום נישואים - משולב

יוליה יש לנו את הכסא הזה מומלץ בחום רב הוא מעולה!!
    שיהיה לכן יום נישואים שמח מתוקה מלא באושר נחת ובריאות

• צרות של עשיריייייייייייייייייייייים

• תודה רבה סיון
  • היה כלכך כיף... אבל קצר מידי....
    ומה אני קונה לך ליומולדת????? תתני רמז למשהו שבא לך.....
    אוהבת חולה מטורפת וסורי שהתקשרת מקודם שקעתי לתוך אקסל שטני!!!1

אוהההההבת!

• סיון קודם כל מזזל טוב

• תהנו לאן שתטוסו

• לי אמרו שההנחיה היא או- 9 קילו, או- גיל שנה...
    אני העברתי את הילדה בגיל 11 חודשים לכסא בטיחות ולא כי היא שוקלת 9 חחחח היא עוד לא קרובה... אבל היא כבר ממש בלטה מהסלקסל ולא היה נראה לי שנוח לה...
    בכל מקרה הסלקל קטן, הילדה שלי קרובה ל 8 קילו ככה שהמשקל בכלל לא שיחק פה תפקיד

• מתגעגעת אלייך גמדולהההההה!!!!!!!!!
  • לגבי הכסא - כמו שלורה אמרה גם שנה וגם 9 קל
    לי יש כסא שאפשר להתקין הפוך אז התקנתי הפוך והעברתי לפני שבועיים את אמילי (הכסא שלי מתאים מגיל לידה ועד 18 קילו).

מתגעגעים אליך....
    [

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה