היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כי זה עובר וחוזר כל הזמן התחיל מההריון . יודעת תכלס ממה זה
הורמוניםםםםם והרבה גפ הורמוני עצבים חחח
ההצלחה מתחילה באמונה ! בהצלחה !
[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
ואי כלכך מזדהה איתך !!! זה משהו נורא... אני קמה כולי מים! חייבת להתקלח בחיים זה לא היה לי לפני ההריוןןן
האמת לא נראה לי שיש מה לעשות עם זה אני משתדלת לא לישון עם חולצות ארוכות לא להתכסות יותר מדי בשמיכה
לי זה עזר... מעט ...
מאמי תקשיבי- אני בחורה ממש סטרילית- מתקלחת כמה פעמים ביום, ותמיד שמה קרמים ובשמים וכו. בהריון של רז הייתי ממש מזיעה אבל ממש, ותמיד פחדתי שיהיה לי עיגולי זיעה
תשמעו בנות
כשזה הופיע לראשונה נכנסתי לאינטרנט ומצאתי שמה ה' ישמור עד שהרופא משפחה הרגיע אותי ואמר לי שזה מההורמונים וכשהוספתי בחיפוש בגוגל "הזעת לילה בהריון " הופיע לי שזה מאוד שכיח ויש את זה להמון בנות בהריון .
תכלס נראה לי שאסתדר עם דאורדורנטים ומקלחת פעמיים ביום .
כאילו עשיתי סקס פרוע כל הלילה ומסכן בעלי לא נגע בי כבר חודשים בגלל איזושהי בעיה רפואית שלי ( פצע בצוואר הרחם שצריך להחלים ) וגם עברתי הפריה אז השחלות שלי היו מוגדלות וזה מאוד מסוכן לכן סקסססס בטוח לא עשיתי בלילה
מאמי אני אחרי הלידה הייתי כל שעתיים במקלחת מכמות הזיעה... זה תופעות מעצבנות אבל זה עובר ...
כמו שכבר רשמתי לך, יש לי את זה הרבה בהריון הנוכחי, אני קמה שאמצע הלילה כל המצח שלי מים, השיער רטוב.... וכמה דקות אחרי זה אני מתחילה לרעוד מקור... אז קודם כל, העפתי את השמיכת צמר שמתחת לשמיכת פוך שישנתי איתן כל החורף... ואת הפיג'מה החמה החלפתי בטריקו ובשרוואל דק... אני חייבת לציין שכבר 3 שבועות זה לא חזר על עצמו.. נעים לי ככה ולא יותר מדי חם... תנסי להוריד שכבות, אולי שימי לידך גם בקבוק מים.. אין מה לעשות מאמי, זה יעבור אחרי ההריון....
הזעתי גם בהריון, ואחכ בתחילת ההנקה מלא מלא מלא מלא זה לא רק הזעה גם טמפרטורת הגוף שלך אחרת, כל הזמן יהיה לך חם יותר מאשר לאנשים מסביב...