שאלת שכר... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני צריכה להוסיף למטפלת של אוריאן כסף בגלל שהיא שומרת גם על עידן?
    תכל'ס היא החסירה כמה ימים החודש וחודש שעבר ולא הורדתי לה כלום
    אני משלמת לה 3200 מ 8:30 עד 13:30 זה לא מעט
8 תגובות
עמוד 1
  • אם החלטת לא להוריד לה, אז את לא צריכה להוסיף לה כלום.
    מתנה לחג וזהו - 200 שקלים למתנה זה בהחלט מכובד

• 3200 וווואוווווווו ???????????
    אני לא רוצה להגיד לך כמה משלמים לי
  • אני חושבת שאת צריכה לדבר איתה על זה
  • אני חושבת שזה תלוי בסיכום שלכן מראש....
    אם את רוצה שהיא תטפל גם בעידן כאשר הוא בחופש / חולה זה משהו שצריך להגדיר מראש ואם לא הוגדר לשלם לה על כך יחד עם זאת מאחר והחסירה ימים ולא הורדת לה עליהם אז רק לתת את ה200 ש"ח.
    נראה לי שאת צריכה לשבת איתה על הדברים האלה, מה קורה מבחינת שכר כשהיא מחסירה, מה קורה מבחינת שכר כשעידן נשאר בבית מה הציפיות המדוייקות שלך ממנה, נראה שזה יעזור לסלק הרבה עניינים שאין להם מקום כאשר היא מטפלת בילדייך....וגם להסביר לה למה את נותנת לה את הסכום הספציפי אותו את נותנת איפה הורדת ומה ואם הוספת...

• מסכימה עם ענבר. על דברים כאלו צריך לסכם מראש....

אני הייתי מוסיפה לה עוד משהו - מתנה לחג זה יפה מאד
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • לדעתי, שווה לסכם את זה מראש.
    אם הוספת את עידן אז לדעתי יש פה תוספת בתשלום.
    בכל אופן מתנה לחג יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• יש לה גם 3 ימי חופש בחול המועד כי אנחנו נוסעים...
    אני חוששת שאם אשאל אותה היא תרגיש לא נעים להגיד לי להוסיף לה...
  • לדעתי אתן חייבות לדבר !

עדיף לסכם הכל אפילו על כתב כדי שלא יהיו בעיות בעתיד.

לא צריכה להוסיף לה לדעתי כסף מתנה זה מספיק.

חג שמח

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה