סקר - פייבוריט של הבן זוג ... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

12 תגובות
עמוד 1
  • ממש לא, בשן מאד דוגל בפתגם "חנוך לנער על פי דרכו" הוא מנסה להתחבר לכל אחת מהבנות בנקודות החזקות שלה, ולרוב גם מצליח
  • לבעלי (וגם לי) אין פייבוריט.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • הן מאוד שונות ובעלות צרכים שונים זו מזו ודרישות שונות אין לאף אחד מאיתנו פייבוריטית אבל היחס לעיתים קרובות שונה ותואם את הצרכים של כל אחת...מצטרפת לטוליקה - "חנוך לנער עפ"י דרכו כי גם יזקין לא יסור ממנה"

• קשה לי להגיד פייבוריט כי זו הגדרה לא נכונה
    יותר נכון להגיד על חיבור בין אב לבן
    עד לא מזמן יאיר התחבר בצורה מאוד חזקה עם יותם ובגלל זה הוא כאילו נתן ליותם יותר תשומת לב
    דווקא בזמן האחרון ניצן והוא בילו יום ביחד אחד על אחד שניצן היה חולה, ומאז ניצן כל הזמן שואל עליו, מתקשר אליו כשהוא לא נמצא
    וזה ממש חיזק את החיבור בניהם
  • בעלי והבכור מאוד דומים באופי
    אז מצד אחד בעלי מרגיש מחובר אליו מאודדד אבל גם הכי קשה לו איתו.
    הקטן (האמצעי) הוא יותר קליל וזורם אז לבעלי יותר קל איתו.
    אני מסבה את תשומת ליבו (בשקט בצד) כשהוא נותן יותר יחס למישהו וזה בא על חשבון השני.
    אבל אני לא אומרת לו - אתה לא בסדר שאתה נותן ל-X יותר יחס, אלא אני אומרת לו תראה איך קשה ל-Y שאתה מחבק את X - הוא מקנא.. תעזור לו..
    וככה אני גורמת לו לאזן ביניהם. כנראה שגברים לא לומדים מההערות שלנו בנושא הזה. צריך לגרום להם להגיע לזה דרך הלב...
  • בעלי נורא קשור לאדיר, לא יודעת אם זו העדפה אבל אמילי עוד לא ממש מגיבה אליו ורוצה רק אותי, ועם אדיר הוא משתולל ומטייל ועושה דברים....
    זה בטח ישתנה בקרוב.

• אני מרגישה שארז מחובר יותר לעידן...
    כשאמרתי לו הוא הכחיש בתוקף וטען שאוהב את שניהם אותו דבר פשוט עידן גדול יותר ולכן קל לו יותר לשחק איתו
  • בגלל שבעלי בילדותו סבל מאוד מחוסר תשומת
  • חגית זה בדיוק מה שכתבת . הם נוראאאאאאא דומים באופי ו"הגמל אינו רואה את הדבשת שלו.." אז נורא קשה לו להסתדר איתו .
    נדב ילד שיותר דורש , יותר רגיש ... והסבלנות כאילו נגמרת לו באיזה שלב . לפעמים הוא יכול אפילו לפלוט הערה דפוקה כמו : מה יש לנדב? תראי את יאיר לעומתו ..."
  • לבעלי היתה רגישות לבן הקטן יותר.. אז "דאגתי " להסב את תשומת ליבו גם לגדול ..
    בדיוק כמו שלגיה בדרך של תראה איזה מקסים הוא עשה ... וכשהוא היה מתעצבן על זה שהילד לא עונה לו אז הייתי מנצלת את זה לקירבה בינהם .. יצא כמו אבא שלו כשהוא עסוק הוא לא עונה לאף אחד ( דו משמעי )
    http://www.f2h.co.il/1848034048453

• אולי בגלל שזה בין שני בנים....?

אצלנו זה בן ובת והם כ"כ שונים אחד מהשני ... לא יכולה להגיד שיש לו פייבוריט
    תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• אני לא יודעת אם אפשר לקרוא לזה ״פייבוריט״ אבל בעלי מתחבר יותר לאופי של מיכל. ות׳אמת אני לארואה בזה משהו שלילי.
    היא מאוד דומה לו (גם חיצונית וגם באופי) ולכן הוא מבין אותה יותר מאשר את אביגיל ויותר קל לו להתמודד איתה ולמצוא שפה משותפת איתה.
    וגם היא יותר מחוברת אליו מאשר אלי.
    זה ממש לא אומר שהוא אוהב את אביגיל פחות. בכלל, אהבה לילדים זה לא דבר כמותי. זה אינסופי. או שהוא מקבלת פחות יחס ממנו.
    זה פשוט שמיכל היא הנפש התאומה שלו.
    אני יכולה לומר שאני יותר מתחברת לאופי של אביגיל ויותר קל לי איתה. ושוב, אף אחד מהילדים לא מקופח אצלנו לא מבחינת אהבה ולא מבחינת תשומת לב ולא מכל בחינה אחרת. לאחרונה בעלי אמר לי שהוא הרגיש שיש לי פינה בלב מיוחדת לאיתן. זה כנראה בתת מודע אצלי.
    אבל אין בזה שום דבר רע או פסול. כולנו בני אדם והילדים שלנו שונים אחד מהשני ולא שבלונות ומותר שיהיה חיבור יותר לילד זה או אחר.
    זה בכלל לא אומר שאוהבים ילד אחד יותר או מעדיפים ילד אחד ע״פ השני או נותנים יותר יחס.
    דווקא עם אביגיל בעלי יותר יוצא אחד על אחת. ככה יוצא, בלי סיבה מיוחדת. אולי כי שניהם אוהבים קניות ומיכל לא.
    ושוב, יש להם עניין משותף אז הם מנצלים אותו

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה