הי בנות זקוקה לעזרתכן בפיענוח בדיקת זרע. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי. חברתי כרגע קיבלה את תוצאות בדיקת הזרע של בעלה .
    אכתוב לכן כמה מהערכים פה ותגידו לי מה הפירוש אשמח שתכוונו אותי גם לאיזה תוצאות לתת לכן.
    ריכוז 9*10בחזקת 6.
    סוג תנועה ןןן iv
    1% תאי זרע בעלי ראש צוואר וזנב תקינים
    5% ראש גדול
    7% ראש קטן ..
    מה זה אומר ?
9 תגובות
עמוד 1
  • לא ממש יודעת
    תפני את השאלה לפורום של ד"ר הדר או ד"ר ישי

סורי
    בהצלחה
  • לצערי נראה שהתוצאות לא טובות, אחוז הזרע התקין עומד על 1% בלבד
    מה כתוב בכמות? נגיד 6 מיליון 20 מיליון תאי זרע?
    אבל בכל מקרה תפני לרופא...
    אני עונה לך לפי התוצאות שיצאו לנו, הן היו דומות פחות או יותר... מקווה שאני לא מטעה

בכל מקרה גם אם הן לא טובות אין צורך להיכנס ללחץ, יש היום טיפולים והם עובדים
    אני בשבוע 13 ב״ה....

בכל אופן המון בהצלחה
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • תודה למי שענתה ושיהיה לכן הריון קל ותקין שבסופו תצאו עם ידיים מלאות :-)
  • אמן !

אם באמת התוצאות לא טובות
    זה לא אומר שזה וודאי
    צריך לעשות חודש הבא שוב
    וחוצמזה הכל בר טיפול !

אוטוטו את בהריון !

בהצלחה מאמי

ההצלחה מתחילה באמונה ! בהצלחה !

[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
  • מאמי לבעלי יצא אחוז הזרע התקין 0.6 בחצי פחות ממה שהראה אצל בעלך ותראי בחתימה שלי איזו בובית מהממת יצאה לנו אחרי טיפול בivf icsi ..אז לא לאבד תיקווה נשמה את תהיי בהריון!!!אנחנו גם כרגע בסיבוב השני כבר..
  • אני אתן לך עצה שאני לא קיבלתי בזמנו ואם הייתי יודעת יתכן שהיו נחסכים מאיתנו זמן, כסף וטיפולים. גשו לאורולוג עם הבדיקה! הוא ישאל אתכם שאלות וינחה אתכם להמשך טיפול.
    יש דברים שלא ניתן לדעת ממה הם נובעים ואפשר לשפר את הזרע! אצלנו בעלי לקח כדורים שהשפיעו על תקינות הזרע ואחרי שהוא התנקה מהם כ-5 חודשים וגם לקח ויטמין E הפרמטרים השתנו והטיפול הצליח
    אם היינו הולכים לאורולוג בהתחלה אז הוא היה כבר אז מנחה את בעלי להפסיק את הכדורים (הרופא פוריות שלי אמר שהם לא מזיקים!!!) יש סיכוי טוב מאוד שהייתי נקלטת כבר לפני חצי שנה.

ממליצה לך על יגאל מדגר, אחד הטובים! תחפשי באינטרנט ותראי אם איזה קופות הוא עובד.

בהצלחה
  • אני קצת קצת קצת מבינה בזה כי אנחנו עברנו גם כמה בדיקות זרע

זה ממש כללי מה שרשמת וחסר מלא מידע כי תכלב לא רשמת כמה הכמות במליונים 1 2 30 או 60

בכל אופן אני מקווה שזה יעודד כי לבעלי היה מליון שזה כלוםםםםםםםםם
    (ובבדיקה השניה 4 מליון)
    ונכנסנו להריון בטבעי

בגלל שכשהגבר לחוץ לפני הבדיקה הוא לא איכותי נשמה
  • בנות תודה על התשובות ..באיכות זרע כזאת לא שולחים ישר להפרייה אלא קודם להזרעה ? יש טעם או שקופ"ח מנסה לחסוך כסף ?
  • יש טעם! אני הייתי מנסה 3 הזרעות לפני שעוברת להפריות.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה