תסכולי נדל"ן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
8 תגובות
עמוד 1
  • האם בעלי הדירה מכרו אותה לאנשים שמתכוונים לגור בה?

או

שאולי לקונים לא איכפת להמשיך להשכיר לכם אותה?

כי יש המון שקונים היום להשקעה ואז אין בעיה להמשיך ולשכור את אותה הדירה...
    [URL=http://www.glittertextlive.com]

• לא, הם מוכרים כנראה לכאלה שיגורו בה
  • היי מותק,
    אנחנו חיים אצל ההורים שלי ומאוד נהנים
  • ואי, הלן איזה כיף!!

גם אני חשבתי על אפשרות של לעבור להורים ולחסוך קצת.. אבל זה פשוט לא יילך טוב..

גם אין כל כך מקום, וגם אני כבר צופה התערבויות מציקות..
  • לנו אין הון עצמי, אנחנו שוכרים על קרקע.
    לפני זה הזדמן לנו גרנו בקומה 4...זה לא נוח עם עגלה, אני לא יכלתי להוריד הייתי תלויה בבעלי.

אני ממש ממש לא בעד ללכת להורים.

אז...אני הייתי מחפשת שכירות. אפילו אולי להתפשר לקומה 2,
    את מורידה עגלה ואחכ חוזרת לקחת את הילד. זה מהר אם זה קומה 2..
    לפעמים יש בלוקים כאלה שזה אפשרי להשאיר את העגלה בקומה התחתונה לכסות אותה ולשים עליה כזה דבר כמו ששמים על אופניים מחובר למדרגות (אם הבלוק והסביבה של האנשים מאפשרים זאת, מהבחינה שהבלוק הוא נקי מטופח והאוכלוסיה לא משוגעת אז זה כבר לא משנה איזה קומה אפילו).
  • אנחנו חיים אצל ההורים של בעלי קרוב לשנתיים וחצי
    בחדר לא גדול .
    ולי נמאססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס

עוד 4 חודשים למנאייק !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

עם ילד בטוח לא הייתי עוברת לשמה .
    הם פולנים וזה קשה לי כל שניה הערה על אה ו- דה !!!
  • אוף
  • אני חסכתי סכום מכובד של כסף שיחד עם המתנה הכספית של אמא שלי הגיע הסכום לכשלושת רבעי מחיר הדירה (ואף מעט יותר)-עבדתי קשה מאוד והמון שעות ושילבתי שנה של השלמת בגרויות, ארבע שנים של תואר ושנתיים לימודי הסבה תוך כדי עבודה מאומצת סביב השעון. התעוררתי כל בוקר בחמש בבוקר וחזרתי אחרי תשע-עשר בלילה. העשור הקשה הזה משתלם לי ולמשפחתי עכשיו כי עכשיו המשכנתה מצומצמת לשנים מועטות ובסכום שניתן להתמודד עימו כלכלית. קיננו דירת ארבעה וחצי חדרים 120מ' בחולון משופצת ויפה- אבל לא התחברתי אליה במיוחד כי החדרים קטנים לי מידי. בעלי עשוי לקבל סכום כסף כבד בעקבות תביעהשלו לרשלנות רפואית ואם זה יתממש עבור לדירה גדולה יותר עם חדרים גדולים ולא חונקים.
    גרתי עצל ההורים של בעלי קרוב לשנה- עבדנו חד עד שעות מאוחרות- אז לא היה נורא ואפילו משתלם אנחנו פונקנו- לא נתנו לנו להשתתף בהוצאות ובסך הכול היה לא רע לגור שם. למזלינו את המפתח קיבלנו בראשון למאי ובשישי למאי שמואל נולד. בגלל שהרופא הטיפש ניבא ששמואלישקול 4 מאתיים- חתכו חתך גדול מאוד שגרם לי לכאב ועצבנות- אם הייתי ממשיכה לגור עם ההורים של בעלי הייתי מתפוצצת. הפרטיות הזו כל כך חשובה- בעיקר אחרי לידה ולכן אם יש אפשרות לגור לבד זה עדיף לדעתי.
    בהצלחה עם מציאת דירה מתאימה!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה