לא ראיתי עוד שרשור על זה...מתנות לקטנים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה אתן קונות לקטנים לחג? צעצועים או ביגוד? או משאירות את המתנות לסבים וסבתות..
    הכוונה כמתנה למציאת האפיקומן וכאלה...לא "התגנדרות" לחג או ריענון מדפים.

אני עושה את החג אצלי השנה, אז חשבתי לקנות לאדיר נדנדה לחצר ולאמילי מובייל חדש למיטה (ולהחביא כמובן עד ליל הסדר).

15 תגובות
עמוד 1
  • בד"כ אני קונה בגדים אבל השנה אמא שלי קונה להן אז אנחנו לא קונים להן כלום
  • אני לא קונה כלום..
    בגדים הלכתי לחפש והגעתי למסקנה שחבל על הכסף, בשביל לילה אחד יש להם בגדים יפים שהם בקושי לובשים וזה מה שהם ילבשו (טוב, עוד חודשיים יש לנו ברית בעזה"ש ואז נפציץ..)
    ומתנות - עכשיו ליותם היתה יומולדת ושניהם הרוויחו מזה אז..
  • אנחנו עושים את הסדר בבית וקונים לבנות מתנה לאפיקומן, לגדולה כנראה אוהל כדורים, ולקטנה סוס קופצני (כזה שיושבים עליו וקופצים) אבל אנחנו עוד לא סגורים על זה.

• דווקא חשבתי להביא מתנות לבנים ולאחיינית של בעלי (למרות שאנחנו לא עושים את החג בבית ) ... משהו קטן מאיתנו
  • הלכתי איתם לטויס אר אס וכל אחת בחרה משחק קופסא. איתן קיבל נעליים
  • אני קונה לו מתנות בכל חג, לוקחת אותו לחנות שיבחר (משהו אחד כמובן

• אני קניתי לה נעליים בעיקרון בגלל מסיבת היום הולדת שאני עושה לה אבל בלי קשר ישמשו גם לערב חג בגדים חדשים קיבלה מחבר שלנו מבית כנסת שהם שמורים לערב חג וכמובן אני עומדת בימים הקרובים לקנת לה שימלה לבנה אוורוד עדין שתיהיה ליום ההולדת אבל ככה מתנות לא קונה לה כי היא תקבל הרבה והחדר מפוצץ ממשחקים אז מספיק לא?

• האמת שלא חשבתי לקנות לו משהו לכבוד החג
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• אני כן קניתי לילדים מתנה לחג, כל שנה אני קונה להם מתנה לחג איזה משהו שאני יודעת שהילדים יאהבו מאוד. כל אחד אני מחביאה לו את המתנה מתחת לכרית ומצרפת לזה פתק קטן עם נשיקה וחפיסת שוקולד הילדים יודעים כל שנה שיש להם משהו מתחת לכרית.

• גם אני חוץ מבגדים לא קניתי להם כלום !
    ברוך השם לא חסר כלום ! עוד צעצוע אחד ואני מתחרפנת סופית !

• תודה בנות
  • ממש לא !
    אני אתן הקדמה טוב?

• אני עם גנית- עוד צעצוע אחד ואני מתחרפנת
  • אני קונה להם כל הזמן....באופן מוגזם..סטייה שלי
    רק עכשיו גאיה קיבלה 3 שמלות ונעלי בובה חדשות...
    ינאי קיבל כמה סטים של בגדי חג מעלפים ביותר..מספיק
  • אנחנו לא קונים מתנות מיוחדות לחג, קונים בגדים חדשים וסנדלים ליום חול ולשבתות וזהו.

אם בא לנו אנחנו קונים משחקים בלי קשר לשום דבר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה