היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בטוח גם לכן יש טמטמת, גם מי שלא בהריון יכולה לשתף מהריונות קודמים, אני אתחיל
18 תגובות
עמוד 1
חחחחח מצחיקה....
[
יואווו ענק... אצלי סיפורי הטמטמת הם לא ייגמרו אם אתחיל לספר אז אני אתן טעימות....
הסעתי את בעלי לעבודה בבוקר אבל התחלתי לנסוע שהוא עוד נועל את הבית....
יום אחד הכנתי רשימת מטלות ויצאתי לסידורים, שכחתי לעשות את כל מה שרשום ברשימה ואת הרשימה שכחתי בבית!
אחרי הלידה משהו כמו 24 שעות אחריה היתה לי תקלה בבלקברי ושיכנעתי את כל יולדות א' שעברנו לשעון חורף שבוע לפני המעבר עצמו, התקשרתי לאבא שלי ולבעלי שלא ישכחו להעביר את השעון רק שזה היה בחמש בבוקר
אני לא מזמן גם פתחתי סקר כזה, תחפשי בהודעות קודמות - תשתיני שם מצחוקים :) לי יש משהו - פעם סעלי ביקש להביא לו נעלי בית, אז הבאתי לו... את שלי
חחחח נועה גם לי
ניסיתי לפתוח את הדלת של הבית עם השלט של האוטו זרקתי לכביסה את החיתול המלוכלך של יאיר (ואת המכנס שלו לפח
וואי כמה זה קורה לי עם התנור!!!! מלא פעמים :) פעם הלתכי לישון ברבע לשתיים בלילה כי הייתי בטוחה שהדלקתי את התנור אבל אני לא!!! סתם שרפתי שעה וחצי
חחחחחחח הרגתן אותי
לי היה קטע מצחיק השבוע... קמתי בבוקר, הכנתי לי מברשת שיניים עם משחה הכל טוב ויפה, פתאום הלכת לי לרגע, עלק רגע
חחחח
לא לא אין יותר גרוע משלי ... ( סוף סוף נזכרתי)
כשהייתי בהריון, ישבתי בשירותים לפיפי מבלי להוריד את התחתונים!!!! הורדתי את המכנסיים וישבתי... אני משתינה ואין רעשששששש ואז גיליתי שאני עם התחתונים עליייי חחחחחחחח...
חחחחחחח מיכל הרגת אותי! בהריון הראשון קמתי בלילה לשירותים ונירדמתי על האסלה היתעוררתי כשהיה לי שוב פיפי
אמאאאאאאאאאאאא איסה סיפורים מצחיקיםםםםםםםםםם אני אני אתחיל אני לא אסיים פה בחיים את הסיפורים שלי שמה את הקומקום במקרר פותחת את הברז ושוחכת מה אני רוצה לעשות שואלת את בעלי 7 פעמים אותה שאלה ב 5 דקות וכל פעם אני שוכחת ששאלתי ומה התשובה
חחחחחח אני עשיתי רשימה של הטמטמת כדי לא לשכוח. וגם כתבתי את הסיפורים באלבום תמונות כשהילדים יגדלו אני אספר להם את זה. [
חחחחחחחחחח ביום שבת הכנתי לעצמי פרוסה עם ג. צהובה....
את הג. צהובה החזרתי.... לא למקרר.... החזרתי למיקרו.... מזל שבעלי שם לב!!!! [/url