אני רותחת מזעם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אי אפשר ללכת לעבודה בשקט,הידיים שלי רועדות מרוב עצבים
32 תגובות
עמוד 1
יוווווווווווווו אני בשוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
היא ממש חצופה לא להאמין איזה אנשים יש!!
למה לתת מים בטעמים? מאיפה היא הביאה את הרעיון הזה
אורטל ממש קראת את מחשבותיי בדיוק מה שאמרתי שמזל שהיא לא נתנה לה קולה
כן אה... פשוט מפחיד!! כזאת חוצפה שיש לה לתת משהו שאת אסרת אני לא מבינה את הדברים האלו!!
חצופה
ממי
אוי מאמייייי אני בהלם שולחת לך ים חיבוקים
אוי, בובה!
אני כל כך מבינה אותך את פשוט לא מאמינה!!!
גם אני לקחתי מטפלת אחרי המון חיפושים והמלצות... בגלל שנועה פולטת בניתי לה סדר יום מיוחד כדי שאחרי האוכל היא תישן (על הידיים חפחות שעה ואחרי זה במיטה). היא נניח אוכלת בבוקר, אחרי זה נרדמת ל חצי שעה-שעה ואחרי זה משחקת שעתיים עד לארוחה הבאה. אנחנו כרגע גרים עם ההורים שלי אז היא מגיעה לכאן ואמא שלי שמה לב למה שהיא עושה. היא במקום לנסות להשכיב אותה לישון משחקת איצה וכשרוצה לשים לישון נןעה כבר לא נרדמת כי היא רגילה לסדר מסוים ככה יוצא שכשאני חוזרת מהעבודה אמא שלי שמחליפה את המטפלת לשעה עד שאגיע אומרת שהילדה צורחת מרוב עייפות!!! אני נותנת לה אוכל והיא ישר נרדמת כי.לא ישנה צהריים. חוץ מזה היא נותנת לה אוכל בדרך כלל לפני הזמן...
אין לי כבר כוח!!!
לפעמים בא לי להתפטר ולהישאר בבית...
חצופה
לילו- היא ניסתה את המים המורתחים אבל זה לא קשור היא הייתה צריכה להתייעץ איתי קודם,דבר שני יש משהו אחר שאני כן מאשרת למשל מי נענע או מי נענע ומעט סוכר ענבים . כשאמרתי לה במפורשות שאני לא מעוניינת שתתן מים בטעמים המינימום שיכלה לעשות זה לבדוק איתי שאני יתן לה אישור לכך ובטח לא לזרוק מהבקבוק את המים שהכנתי מראש גני יקירתי התגעגעתי
אוף!!!! איזו חצופה!!!! מעצבן
יואוו אני בהלם!! פשוט חוצפה שלא מאמינה!!! מהרררררררררררררר להחליף!!! אוהבת אותך!
איזה חצופה היא
תקשיבי, אני לא יודעת אם זה קשור להורמונים, אבל אני כמאט בוכה מרוב הכעס! במיוחד מהקטע של שינה בעגלה לכיוון הקיר מטפלת הזאת ממש חצופה ושקרנית! תחליפי מהר!!!!!!!!