מי היה מאמין..... סיפור הלידה שליייייי!!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות תודה לכל המברכות המתקשרות והמסמסות. אני מטופלת כרגע בבי"ח באנטיביוטיקה עקב הזיהום ובלי שום קשר אני עם שפעת וחום... ילדתי ביום שישי. הייתה לידה הזוייה.... משהו מטורף. קשה מאודדד. זה התחיל ביום שישי בשעה 14:30 עם צירים חזקים שתוך פחות מחצי שעה הפכו לתדירות של 4-5 דק. סבלתי עד שעה 17:00 שהגעתי לבי"ח. שמה חיברו אותי למוניטור ואני צועקת לשמים. כמה דק אח"כ ירידת מים ירוקים... סמיכים... דוחים... הייתי עם פתיחה של 3.5 ס"מ. משם דוך לחדר לידה מתחננת לאפידורל חוטפת צירים של 130 במוניטור כל 2-3 זועקתתתתת לאלוהים שיגאל אותי.... מגיע המרדים מזמזם ושורק לו ומבסוט לו ומכין הכל באיזי ואני צורחתתתת. הרחם נקרע לי. מכין את ההרדמה והצירים אמא... הצירים.... עד שהוא חיבר והכניס חומר וסיים... לא השפיע האפידורל. אני עם צירים ובבדיקה נוספת יש פתיחה של 8 אצבעות... כל ציר מטריף אותי גורם לי לצעוק כמו שבחיים לא צעקתי. עוד ציר ואני מרגישה שהיא ממש יורדת למטה עם הציר. אמרתי למיילדת היא יוצאת, והיא מחייכת בחצי חיוך. הציר אחרי צרחתי ואמרתי לה היא יוצאאאאאאאא לייייייייייי. והיא מסתכלת עלי המומה רצה לחבילת לידה מכינה אותה בודקת אותי ואומרת כן את בלידה תתחילי ללחוץ. ואני אומרת לה מה ללחוץ?? הכל חי.. אין השפעה של האפידורל.. והיא אומרת היא חייבת לצאת עכשיו!!! היא במצוקה תתחילי ללחוץ. ואני לוחצת וצורחת שכואב לי ומרגישה איך כל המקום נקרע לו למטה ושורף וכואבבב. ולוחצת עד שקורסת. והיא לא מוותרת ואומרת אל תפסיקי עכשיו. הראש עוד שניה בחוץ. תלחצייייייייי. ואני לחצתי כמו מטורפת וצרחתי והראש יצא.... עוד 2 לחיצות ויצא הגוף. וגל של מי שפיר עכורים ומזוהמים ומסריחים יצא ממני. והקטנה יצאה גוש קקי אחד גדול... לא ראו
    אותה מרוב שהייתה במים מזוהמים. היא בוכה ומלוכלכת ורופאים עליה בודקים ומטפלים ועוקבים לראות שהכל בסדר. ואני קרועה כאובה מדממת ממוטטת הגוף קרס לי... ואז התפרים בבשר החי. 6 תפרים שהרגשתי כל תפר ותפר. אחרי שהכלללללל עבר האפידורל נזכר להרדים לי את הירכיים... באמת תודה.... בשעה 17:30 ירדו לי המים בשעה 18:53 יצאה הפיצית. מתנה לליל שישי... השאירו אותי בחדר לידה ואותה לקחו למקלחת בדיקות האכלה וכו'. יצאתי מהחדר לידה עם חום כמעט 39 וממש על סף עילפון... אז זו הלידה...
    התאהבתי בה עם "כל" החרא שעברתי ושחיה בו בשעות לפני היציאה. רק רציתי לראות אותה לחבק אותה להרגיש אותה. היא מהממת. בובה אמיתית. נסיכה קטנה. שרופה עליה. הבנות קיבלו אותה יפה. הן מאושרות ומרוגשות. אזזזז זהו.... אני עדיין מאושפזת מקווה לצאת ולהמשיך טיפול בבית ולחזור לשיגרה שנקטעה לי לפני כמעט חודשיים... אז זה סיפור הלידה. שסוף סוף מאחורי. ותודה לבורא עולם ששמר עלי ועל הקטנה והוציא אותנו בשלום מכל הסכנה שהיינו. תודה לכל מי שדאגה והייתה בקשר ועודדה. אה... והכי חשוב.... השם שלה... אז בסוף החלטנו על נועם... וזה כל כך מתאים לה!!!

35 תגובות
עמוד 1
  • מזל טוב!
  • איזה לידה לא פשוטה!
  • מאחלת לכן המון מזל טוב .. והעיקר שהכל עבר בשלום
    http://www.f2h.co.il/1848034048453
  • שאקליתתתתתתתתת אתתתתתתתתתתתתת אין עליך אמרתי לך

קבלי מזל טוב ענקי ותני נשיקה ענקית לנועם מהדודה בצפון
    האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **
    55555
    55555
    www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• העיקר שהלידה מאחוריכן והתינוקת בריאה

• נטלי קירתי!!!
    לא נראה לי שניתן לשכוח...
    מה שבטוח שחויה כזו לא ניתן לשכוח...
    ולגבי הסבב הבא אני סיימתי עם חובותיי לחברה...
    תודה על השלושה שיש לי! לא תכננתי עוד ילדים...
    שלושה זה אידיאלי בעיניי. שיהןה בהצלחה לכל האחרות...

• נטלי קירתי!!!
    לא נראה לי שניתן לשכוח...
    מה שבטוח שחויה כזו לא ניתן לשכוח...
    ולגבי הסבב הבא אני סיימתי עם חובותיי לחברה...
    תודה על השלושה שיש לי! לא תכננתי עוד ילדים...
    שלושה זה אידיאלי בעיניי. שיהןה בהצלחה לכל האחרות...

• וואו אמאלה תקשיבי , אני קוראת ומצטמררת וכמעט ממש מרגישה את הצירים מתוך התאורים שלך ...
    ממי - את אמיצה שאין כמוך ! עברת גהנום לא קטן ,אבל צלחת אותו והכל מאחורייך ,
    וכל מה שנותר לי להגיד זה המון המון המוני מזל טוב, החלמה מהירה , נחת ובריאות לנועם הקטנה (שם מהמם , כן?)
    ועד הילד הבא הכל ישכח
  • ואווו! ממש קשה
  • וואוו סיפור לידה מטורף!
    העיקר שהכל בסדר עם נועם

• ממי אחרי הכל יצאתן בריאות ושלמות וברוך השם שתרוו ממנה נחת שלווה אושר בריאות אהבה ו....
    נועםםםםםםםםםםםםםם
    איזה שם מהמם מאחלת לך שכשמה כן היא - כמו נועם שלי בלי עין הרע

• ואו מזל טוב גיבורה
    קיבלתי פלאש בק ללידה שלי בלי אפידורל בכלל..לא פשוט
    אבל העיקר עברת את זה
    חשבתי שכשיורדים מקים מקוניאלים כמו שתיארת לפני כן אז מיד ניתוח
    בכל מקרה תגדלו אותה באושר..חזרה נעימה לבית סוף כל סוף ותרגישי טוב
  • יש לי רק דבר אחד לומר על הלידה שלך: אאווווווווץ'!!!!!!!!!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• או אה... מסכנה שלי, איזה סבל
  • איזה כייף שאת אחרי...

המון מזל טוב ומעכשיו שהכל יעבור בקלות...
  • מצטרפת למילנה:
    אאוווווווווץ' אחד גדול!!!!!!
    מסכנה שלי....
    וגם אני חשבתי שכשיורדים מים מקוניאליים זה ישר ניתוח... וואו! זה יכול להיות מאד מסוכן (לתינוק...)
    אוף, מאמי... איזה סיוט...
    טוב, העיקר שהכל מאחוריכן, ועכשיו תעטפי אותה בהרבה הרבה אהבה, כמו שאת יודעת
    מזל טוב!!!!
  • וואוווווווווווו נשמע כואב
  • וואיייי איזה סרטטטטטטטטט
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • וווואווו בהחלט מטורףףףף...
    החזרת אותי ללידה של רוני שהכל קרה כ"כ מהר ולא הצליחו לתת לי בכלל אפידורללל...
    אממממאאאאא.... וגם אני צרחתי היא יוצאתתת ליייי...חחח
    הכי חשוב ששתיכן בסדר ושיהיה במזל טוב!!!
    שם מקסים!!יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• ואהוו אלינורי איזה סיפור לידה

• חיכיתי לסיפור שלך! איזו גיבורה שאת!! שאקלית! כמה עברת וכמה סבלת, אבל איזו תוצאה
  • וואוו חתיכת סיפור!!
    מזל טוב - שם מקסים

• אמיצה שכמותך
  • המון מזל טוב!!!!!
    נשמע לא קל בכלל!!!!!!
    אבל העיקר שהכל מאחורייך!!!!!!

תהנו מהנסיכה!!!!!!!!!

רותי
  • וואו איזה סיפור .. ודרך אגב אני את ליאבי ואיתי ילדתי בלי אפידורל ולא מבחירה אז אני מאוד מבינה אותך
    המון מזל טוב נחת ובריאות לנועם הקטנה
  • וואו איזו לידה! את ממש גיבורה

• מזל טוב מותק, הרבה בריאות ונחת

• וואיי...איזה סיפור לא קל
    אבל העיקר שהכל מאחוריך ואת מחבקשת נסיכה מהממת !

המון מזל טוב יפה שלי !
    תגדלו אותה בנחת, אהבה ואושר
  • אלינורי, המון מזל טוב,
    איזה סיפור, כל הכבוד לך
    שם מקסים בחרתם לנסיכה,
    שוב , המון מזל טוב וחג שמח!!!!!!

• מזל טוב להולדת נועם גדלו אות בנחת ואת הבנות
  • אוי ,הסיפור נשמע נורא...העיקר שאתם אחרי והכול בסדר.המון מזל"ט!
  • תודה בנות... חשבתי שהסתיימו צרותיי אז מסתבר שלא....

• ווואאאווווו!!! איזה סיפור לידה, ממש מטורף!!!
    הכי חשוב הכי חשוב, שהכל נגמר בשלום, ושאת מחבקת נסיכה אמיתית ומתוקה
    והשם מהמם!!!!!
    והלוואי שתעברי מהר את השפעת הנוכחית ותחזרי הביתה מהר להתחיל את החיים המשותפים שלכם עם נועם בשלווה בשקט ובאהבה...

• ואו איזה סיפור לידה !!!!!

אין ספק שעברת הרבה עד לרגע שהנסיכה יצאה
  • למי ששאלה למה לא ניתחו כי היו מים מקוניאליים.
    לא היה צורך לנתח כי מהרגע שהמים ירדו שזה היה
    בשעה 17:30 עברה שעה וקצת עד שיצאה 18:53 זה
    רץ בקצב מטורף כי הגוף שלי היה במצוקה להוציא את
    העובר ומפה הסיבה ללידה החפוזה והצירים המטורפים.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה