האהבה הזאת קורעת אותי מבפנים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני לא עומדת בזה אני גוססת מרוב אהבה
    איך אפשר להכיל כל כך הרבה בלב האנושי? איך יכול להיות שהוא עוד לא התפוצץ?

להב עם השנינות שלה החכמה המרץ הספורטיביות - הדרך שהיא מסוגלת לסובב אותנו על האצבע גם בלי שנשים לב לזה בכלל. בטוב לב שלה להעניק לכולם ולרצות את כולם. הבגרות שבה. הילדותיות שלה. חוסר הרצון שלה לקבל נשיקות או לנשק ועם זאת המשמעות של נשיקה אחת פעם ב... כשזה כבר קורה.

ונועם עם החיוך התמים הפטפוטים בלי סוף היכולת להעביר את אשר בתוכה בעזרת מבט קטן וברבור "גה קה". איך שהיא למדה כבר לעשות קוקו עם החיתול ומנסה לגרום לנו כל היום לשתף איתה פעולה. איך שהיא מושיטה אלי ורק אלי ידיים ופשוט זורקת את עצמה - פינוקי שלי.

כשאני יושבת עם עצמי בלילה בשקט ומתארת כל מבט כל נגיעה כל חיוך כל מילה כל פטפוט - הלב שלי בוער, הגוף רוטט והנשמה שבי מתעצמת.
    ואני קולטת עוד יומיים אני בת 30 נשואה ואמא לשתיים - היו חיים לפני כל זה?

17 תגובות
עמוד 1
  • זה בהחלט מרגש..איפה היינו בלי הילדים שלנו..מי היינו..
    עולם ומלואו הילדים האלא.

דברו איתי בפייסבוק

• ממש ריגשת אותי..
    [/center]
    ]

• חחחחחחחחח יוליה תודה, נראה לי חשבת שכתבתי פה משהו אחר
    אבל לאאאאאאאאאאאאאאא ולאאאאאאאאאאאאא

אני עוד לא סיפרתי על הבונבוני המתוק שלי שיושב לו בפינתו החמה במטבח ומחכה שיגמר פסח ואני אחנוך לו את הדודה

• מוכר לי - גם לי זה קורה..... במיוחד שהם רחוקים ממני

• כמה שאת צודק....
    איך הינו לפניהם?
    [

• ממש ככה היו חיים לפני כן??....
  • מכוערת אחת!!!
    בגללך בכיתי!

אוהבת אותך אחות תאומה שלי מאחלת לך מיליון תחושות כאלו כל יום עם המון אהבה שרק תלך ותתעצם!!!!

• איזו כתיבה מרגשת, מותק! יש לי דמעות של התרגשות בעיניים... את צודקת בכל מילה. איזה אושר ואיזה קסם לראות את הגוזלים האלו כל יום מפתיעים אותנו מחדש בחוכמה שלהם

• בדיוק ככה..
    מה היה קודם????

• יווווווווווו נמסתי מהמילים שלך, כמה מרגש!
    מזדהה איתך לגמרי לגבי "האם היו חיים לפני?"

• מאמי ריגשת אותי מאוד...
    בהחלט כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא...
    זה מדהיםםםםםם

[center]
  • יא מרגשת אחת, יא אמא מהממת שכמוך!

• סיון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני פשוט מזדהה עם כל מילה!!!! יש לי אמנם רק תינוקת אחת בינתיים אבל זה כל כך נכון הלב מתפוצץ מאהבה

• חחחח כן סיון ההודעה היתה בטעות אבל עכשיו אני בכלל לא רואה אותה (רציתי לערוך אותה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה