היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
חחחחחחחחחחחחחח אני לא מדברת... רק מלטפת.... מגוחך בעיני לדבר לבטן
להגיד לכן את האמת .... קצת קשה לי כי אני חושבת שזה נובע יותר מהפחד להקשר ואז לאבד ( לצערי חוויתי בעבר הריון שהס יים ) לכן מאוד קשה .
אני מרגישה גם לא נעם שאני לא ממש מתחברת מרגישה מעכשיו אימא רעה .
אבל שם יש לי ״תינוש״
היתי מלטפת המון, מדברת קצת והרבה מציקה [
אני הייתי מדברת לבטן הרבה
אני מדברת איתו, לא חופרת כמו בהריון של תהילה אבל מדברת ומציקה לו כל הזמן! ואני קוראת לו חיים שלי
לא הייתי מדברת איתו בבטן
קראתי לו נוני/נונציק
ותמיד ליטפתי את הבטן ודיברתי איתו
כפראנייי גם היום הוא נוני
קוראים לו פיצ
אני דיברתי איתם המון! ליטפתי והבטחתי הבטחות. שמות לא היו להם.
אני מלטפת אותו ומדברת אליו ובעלי ואבא שלי ואמא שלי מנשקים לי את הבטן וגם מלטפים ומדברים
בכל היריון בתחילת שבוע 12 בשקיפות העורפית נודע לי מין העובר ומאותו הרגע הוא נקרא בשם שיועד לו אחרי הלידה על ידי ועל ידי בעלי- לא כל המשפחה המורחבת מוכנה לשתף פעולה וחלק מבקשים מאיתנו לא לקרוא לו בשם, אבל כל אחד יעשה הטוב בעיניו ויקרא או לא בשמות לעובר. לעובר שלי קוראים שחם ויקראו לו כך גם לכשייולד. אני רק מלטפת ומהיריון להיריון יש לי פחות זמן להתייחדעם העובר ולכן כמות הליטופים יורדת לצערי ומתקיימת בעיקר בלילה בזמן נדודי השינה שנפלו עליי בחודשים האחרונים.
אני ובעלי קוראים לו "בובי!" רק בובי. ובעלי תמיד מנשק ומלטף את הבטן ואומר לו - תגדל, תאכל טוב, אל תכאיב לאמא.... או בובית. כי אנחנו לא יודעים אם זה בן או בת.
יש לי מחר אולטרסאונד הריוני שגרתי
יש מצב אני אדע את המין שבוע 13 ???
מדברת.. וכל פעם שאני מדברת איתו הכלב החמוד שלי רץ אלי וחושב שאני מדברת איתו ..ומתחיל ללקק אותי.. ואני קוראת לו "קידשמן" חחח סתם בגלל הפרסומת של מפעל הפייס נדבק לי השם הזה..(כמובן מבלי לפגוע מאף אחד...זה לא יהיה השם האמיתי שלו..)
אולי כמה פעמים בודדות... השם בבטן היה במבה.
לילך גלמידי, וואו, נכנסת לתשיעי. בהצלחה ושיעבור בשלום ובקלות. אוהבת!
אין י שם מיוחד...
גם אני רוצה להוסיף :) סקר טוב העלית פה
אני קוראת לה מאמי קטנה או קטנה שלי מלטפת את הבטן, גם אוהבת לשים את היד כדי לראות את התגובה שלה בחזרה או שלמשל היא מוציאה איזה מרפק או ברך או מה שזה לא יהיה אני שמה תיד והיא מחזירה למקום .. בעלי מדבר איתה לעתים קרובות ועושה את עצמו כאילו היא עונה לו והוא ממשיך לנהל איתה דו שיח כשאני קוראת לה מאמי קטנה הכלבה שלי חושבת שאני מדברת איתה ומרימה את הראש לבדוק מה רציתי ממנה.. הנה בדיוק עכשיו רציתי ככ ללכת לישון אבל היא לא ממש נותנת לי ...
נדב היה ששון -sason יאיר היה שמעון והנוכחי -יחזקאל
מדברת בעיקר בלילה בהריון של אלין היא היתה בוטן ועכשיו זה פיצי
ברררררור
היי שרונוש הזמן טס לו- ההיריון עובר לי מהר ובא לי כבר להיות אחרי- כבד לי. אני רוצה לראות בקרוב מאוד סרגל היריון אצלך- אמן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיהיה לך ולכל המשפחה חג שמח וכשר!!!