היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני מדברת על קותי כמובן .... איך תמיר לא זכה ???????????????????? אני מאוכזבת עד עמקי נשמתי !!!!!
8 תגובות
עמוד 1
בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע גועל נפש
עצוב לחשוב שככה נראית המדינה שלנו מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
בושה!!! במקום שיזכה מישהו ברמה כמו סער או תמיר... בחרו את הבן אדם הכי תת רמה, ערס עילג התאכזבתי
למה אתן מופתעות? זה היה ממש ברור... לאורך כל העונה... בכל עונה בוחרים ערס מחמד אחר...
תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
לא, לא, לא זה ממש לא היה ברור לי הפעם הייתי בטוחה שהערס המקומי לא יקח... אי אפשר להשוות אותו לג'קי מהעונה הקודמת , הוא היה מתוקי אמיתי , מצחיק , אופטימי זה היה ערס מסוג אחר , אלים קצת , אגרסיבי
גם אני התאכזבתי אם כי לא מופתעת לצערי... גם אני הייתי בעד תמיר וכמוני עוד מלא אנשים אני מניחה אבל אני בכל אופן, לא הטיפוס שמצביע. מי שמצביע זה בעיקר נוער... והרי התוצאות