היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כל שנה לפני החג.... היא מעיפה אשכרה את כל מה שהוא חמץ.... והמקרר ריק מת.... ריק ריק ריק!!!
היא לא קונה כלום שבועיים לפני ונותנת לאוכל להיגמר.... איך אתן לפני הפסח?
אני היום הולכת לפי אמא שלי ומעיפה הכל לפח.... תבלינים וכאלה....
ומהיום לא יהיה חמץ בבית... [/url
15 תגובות
עמוד 1
האמת שגם אני מעיפה הכל הכל. רק מה שלא ממש חמץ אלא רק קטניות אני מוכרת לגוי. נורא מלחיצה אותי התקופה שיש עדיין חמץ בבית ומצד שני כל הבית פסחי אז אתמול פשוט העפתי את הכל החוצה. זהו!!! כל הבית שלי נקי לפסח כבר!!!
מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
וואו נראה לי בזבוז של כסף.
אני חילונית ולכן לא מעיפה כלום מהבית. אני לא אוכלת חמץ בפסח אבל ממש לא מעיפה דברים מהבית [
ליבי כאילו פסטות וכאלה אני שומרת בארון סגור של חמץ.... שאותו לא פותחים כל הפסח... אבל כל מה שפתוח כבר כמו תבלינים.... ודברים כאלה אני בהחלט מעיפה.... [/url
מהההההההההההההההההההההה למה להעיף?? בל תשחיט?!?!
נופררררררררררר!!! ברור שלאאאאאאאא!!! כאילו תבלינים שנשארו והם חמץ או דברים כאלה שאפשר לזרוק....
אז כן...
אבל כל מה שאמרת אני משתמשת לפני הפסח מבשלת או שומרת בארון של החמץ... [/url
עכשיו הכל ברור
אני גם לא זוקרת כלום הכל בתוך ארון של "החמץ"
באמת בזבוז של כסף וחבל
חמותי ככה היא חרדית - והיא מסיימת לפני פסח הכל הכל - ומה שלא הספיקה לסימה היא זורקת
בשביל מה המציאו היהודים את הפטנט : אני אמכור את החמץ לגוי אבל אני אשמור לו על הקניה שלו אצלי בבית בארון סגור. ואז הופס! אחרי פסח- נבטל עיסקה.
ככה החמץ שיש לך בבית הוא בכלל לא שלך.... אה ובעקרון לא זורקים חמץ. בגלל מה שנופקי אמרה. מבעירים אותו. שורפים.
מה שפתוח אני מסימת או זורקת. אם זה חמץ גמור כמו פירורי לחם וכו אני זורקת. אבל פסטות סגורות אני שמה בארון סגור. ולמה צריך לזרוק תבלינים???
למה לזרוק???????????? לא חבל?????????
פשוט סוגרים הכל יפה בתוך ארון עד סוף פסח- זה בסך הכל שבוע!!!!!!!
מוכרים את החמץ לגוי ואחרי פסח משתמשים בלי בעיה.
חבל לזרוק דברים טובים
גם חמץ גמור אפשר להשאיר בבית בתוך ארון שלא פותחים בפסח.
לא ממש לא, אנחנו סוגרים את המזווה ושמים שם את כל מה שנחוץ והוא חמץ כמו תבלינים, מוכרים ואחרי פסח משתמשים בהם כרגיל.
אבל חטיפים פיצוחים ושטויות למשל הוצאתי לחבר'ה בחפלה
חחחחחחחח גם אמא שלי אותו הדבר כבר שבועיים שיש דברים מינמלים במקרר ובמטבח יש קרטון עם חמץ שנשאר שאם לא נגמר עד יום חמישי היא מעיפה...
מה שפתוח משתדלים לסיים עד יום חמישי. מה שסגור סורים בקרטון ו"מעלימים" מהעין.
אני לא זורקת אוכל!!! יש אנשים שאין להם כל השנה ולא רק בחג שנזכרים לתרום להם סוף סוף אז אני בטח לא אזרוק אוכל לפח. אני לוקחת הכל מרכזת בארון אחד וסוגרת. לגבי המקרר אני מכניסה לשקית גדולה את כל מה שחמץ ושמה בפינה של המקרר. מבחינתי זה מספיק
אני אישית לא שומרת ומאחר ו- 95% מהת**** של נופרי היא לחם, פתיתים ופסטה אין לי כוונה להרעיב אותה שבוע