צריכה דעות - ארוווך - סתם שיתוף בעצם - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
טוב אני אקדים ואספר שכבר מלא זמן שאני מפנטזת על הסבה מקצועית ..לא תמיד ידעתי מה בדיוק אבל בהחלט ידעתי שאני רוצה ללעבוד עם אנשים (ילדים)ותמיד נמשכתי למקצועות טפוליים כמו קלינאות תקשורת ,טפול בקשיי למידה וכאלו . קיצ, נפתחה לי עכשיו אופציה ללמוד משהו , בנתיים לא אגיד מה ומו , אבל מה שזה אומר שזה יומיים בשבוע מהבוקר ועד 20:30 בערב. מן הסתם נתקלנו בבעיה כי אוריאן לא בגן וירין מסיים ב2 , ובעלי בעבודה עד 5. בנוסף , אנחנו חיים ממשכורת יחידה כבר קרוב ל5 שנים
את מאוכזבת מחמותך ובצדק... "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
אורטל הוציאה לי את המילים מהפה..לא נראה לי בכלל ריאלי.. ובאמת אל תצפי מאף אחד ..למרות שאני בעדך וחושבת שזה ממש ממש לא בסדר ולא פייר מצידם! אוף! את צריכה לצאת לעבוד...אין מה לעשות גידול הילדים הוא העדיפות הראשונה לדעתי ..(לא במקום עבודה אלא בשילוב על מנת שיגדלו בתנאים הטובים ביותר שנוכל להעניק להם) גם אני את חלומות לימודי ההמשך והתארים הבאים אעשה כשיגדלו קצת ואוכל לשוב ולהשקיע בעצמי...כרגע מסתקפת בתואר שלי ובעבודה שלי.... אין מה לעשות יש עת לכל דבר..או לפני שבאים הילדים..או שהם גדולים..אלא אם כן יש לך את כל העזרה שבעולם ומשכורות מכובדות שמחזיקות אתכם ברווחה ובקלות
חמותך מגעילה אותי! נכון, אני תמיד אומרת שזכותה לסרב וזה הזמן שלהם אחרי שהם גידלו ילדים אבל כאן זה עבור לימודים, עבור משהו ש"קדוש" אצל רוב המשפחות..... מעצבנת!!!!! (רק אל תשכחי לקנות לה מתנה לחג
תודה על ההבנה
פנינה אני הכי מבינה בעולם את המקום שאת נמצאת בו... לא קל... לא קל בכלל, לוותר כך על עצמך... ואת אומרת את זה כבר המון זמן... כשנדבר מתישהו, אספר לך משהו...
לדעתי לכי על זה ומקסימום תאכלו חסכונות ב3 חודשים האלו (ידחה את קניית הדירה בעוד כמה חודשים).
בהצלחה
היי פנינה,
קודם כל שאלה - החלטת שזה באמת מה שאת רוצה?
לא כתבתי עבודה רצינית - כתבתי נורמלית. יש הבדל. אפשר להתפשר על משהו עם שעות נוחות יותר, אני לא רוצה להכתיב לך מה לעשות, אבל זו דעתי האישית שלי. גם אני הקפאתי את הלימודים שלי, אני רואה בילדים שלי מקום 1 עכשיו, כן, גם על חשבוני. [email protected]
img] פייס: ortal_hori
תמר- זה נכון כל מה שאת אמרת , ובכל אופן החלטנו של3 חודשים נזדקק לעזרה . אחרי זה אני מאמינה שנסתדר טוב יותר. אני עדיין לא סגורה על זה ב100 אחוז אבל בזמן שאני מתלבטת אני בודקת את שאר הפרמטרים שנכנסים לשקול ..וזה אחד מהם ...
לכולן - אני רוצה להבהיר שאני לא יושבת בבית כי זה מה שבא לי . אין ספק שאני נהנית מהתרומה שזה נותן לילדים אבל בהחלט מחפשת עבודה . אבל עבודה שתתאים לי ולנו . ומכיוון שאני מרגישה די אבודה בתחום שלי אני מחפשת תחום אחר שיתן לי אופציה נוספת . אני לא מחפשת ללמוד משהו עבור הפנאי . לא עבור תחביב ולא סתם מתוך עניין . דבר שכזה בהחלט הייתי דוחה לשמן שהילידם יגדלו... מה שאני רוצה זה משהו שאולי יפתח לי דלת נוספת לעבודה. אז זה כן חשוב. ואם אני לא אעשה משהו עכשיו , אז זה לא בדיוק טובת הילדים . ולא לטובתי , כי בנינו , מי יודע מה יביא מחר ואני לא צריכה להיות תלויה לחלוטין בבעלי .
שרוני - סקרנת אותי...
תודה לכולם
מאמי אני חושבת שבשביל הנשמה שלך, את צריכה לעשות את זה בכל מחיר, גם אם זה להוציא כסף על בייביסיטר וכו'
את לא צריכה לקחת ללב את חמתך, היא לא שווה את המקום שזה יתפוס לך בלב...
ואם היא תוציא את הילדים ב-4 מהמסגרות, היא עדיין לא תסכים??? זו רק שעה... ממש לא נעים. יש לך תעודת מקצוע אחר?? זו רק השלמה או שזה יהיה המקצוע שלך?
תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
רק דבר אחד יש לי לומר:
ממש לא לוותר על הלימודים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אוף!!! איזה מגעילה!!!
גם אני בדעה שלא לוותר על הלימודים, במיוחד אם זה משהו שאת רוצה וחושבת שזה יעזור לך/לכם בעתיד הקרוב והרחוק. זה רק 3 חודשים ואפשר למצוא דרך, גם ללא עזרה מאף אחד. אני כל כך מבינה אותך, גם לנו אין עזרה בכלל (ההורים של שנינו עובדים). חמותך... טוב, לא שווה לכתוב עליה
ממש לא קל
אבל אני דווקא בדעת של כן לוותר בינתים על לימודים משכורת אחת + 1700 הוצאות נוספות בחודש X 3 חודשים + אף אחד לא מבטיח שבתום 3 חודשים את מתחילה לעבוד..סליחה כן, לא נראה לי נכון ולדעתי רק מכנסי אותכם להוצאות מיותרות בשלב זה. אני תמיד בדעה - קודם מרוויחים אחרכך מבזבזים ולא הפוך ובטח ובטח לא הלוואות במצבכם כמו שאתם עכשיו..זה כדור שלג שקשה לצאת מזה
בהצלחה
אני חושבת שאת לא צריכה לוותר ! אתם תסתדרו ! אני בטוחה שיש לכם חסכונות שאתם יכולים להתשמש בהם 5 שנים בבית לדעתי זה מספיק ! וכולה פעמים בשבוע קטן עליכם
אני בדעה של מרינה
ובקשר לחמותך ... בת כמה היא? זה 4 שעות , יומיים בשבוע.... זה די הרבה לאישה מבוגרת ....
את בהחלט יכולה לכעוס ... נכון , אף אחד לא חייב כלום אבל אם אנחנו לא נעזור למשפחה שלנו (שזה הבן שלה) אז מי יעזור ??????? אני הייתי ממש נעלבת , את צודקת , זה מרתיח !!!
בהצלחה בכל דרך שתבחרי
נו, פנינה - מה ההחלטה?
מרינה - זה לא שהם על האפס, אני מאמינה שאם הם רוצים לקנות דירה הם צריכים הון התחלתי, אז כנראה שיש חסכונות. מקסימום החסכונות יאכלו.
יעל, אמא של 2 אפרוחים
בנות שחושבות שלפנינה כדאי בינתיים לוותר על הלימודים
ברור שללכת ללמוד! אז תהיה תקופה קשה- עוד כמה שנים זה ישתלם - לך ולכל המשפחה
ולגבי חתומך - את כועסת בצדק! אני חושבת שהיא כן צריכה לעזור!! אבל ההפסד כולו שלה - חמותי לא עוזרת לנו בכלום והיא גם לא ממש רואה אותנו הרבה..