אשמח מאוד לדבר עם מישהי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שמבינה בכל הבדיקות של ההריון....
    דחוף לי....
    למישהי יש פייסבוק?
    [/url
11 תגובות
עמוד 1
  • אני הייתי עוזרת לך בשמחה

אבל אני בעצמי לא הייתי מבינה בבדיקות - לכן הייתי מתקשרת לרופא שיסביר לי ויגיד לי את התוצאות

מאחלת לך רק תוצאות טובות

• רציתי רק לדעת אם יש קשר בין בדיקה של השקיפות לבדיקה של סקירה המוקדמת...?
    כאילו אם הייתה תוצאה טובה בשקיפות זה ישפיע גם על הבדיקה של הסקירה?
    [/url
  • על איזה בדיקות מדובר
    אני אשמח לנסות לעזור לך

• כנסי אליי לפייסבוק סיון

Shelly Tanamy
    [/url
  • מקפיצה
    [/url
  • כל בדיקה היא בנפרד.
    קודם כל מבצעים את השקיפות - בודקים את כמות הנוזל בעורף... יש גם בדיקת דם משלימת תוצאה לשקיפות. זה נעשה בין שבוע 11 ל- 13+6...
    בסקירה המוקדמת בודקים את כל האיברים של העובר... לדעתי זוהי בדיקה מאוד חשובה ומאוד מרגשת! זה מתבצע בין שבוע 14-16...
    מקווה שעזרתי.. יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• אבל כאילו.... זה משפיע על בדיקה מסויימת?

נגיד אם בשקיפות התוצאה הייתה טובה סביר שהעובר אכן מתפתח כמו שצריך? ובסקירה תהיה גם תוצאה טובה?
    כל השבוע התרגשתי לקראת הבדיקה הזאת ופתאום יום לפני אני מודאגת ומבוהלת.... למה?!?!
    [/url
  • שלי את הופכת להיות אמא.
    אמא דואגת לתינוקה כל הזמן.

בשתי הבדיקות בודקים דברים אחרים.
    בשקיפות עורפית בודקים בעיקר את עובי הנוזל בעורף ובסקירה בודקים התפתחות כללית של העובר והאיברים שלו.
    [

• אין קשר.

שקיפות עורפית זה בדיקה לא חד משמעית בשביל לבדוק אם יש דאון או אין דאון.
    סקירת מערכות זה סקר לכל האיברים, לבדוק אם יש איברים כמה שצריך..האם הם נראים בסדר... (אין פה סטטיסטיקה או אחוזים, ממש מסתכלים על האיברים)

לאנשים בריאים יכולה ליהיות סקירת מערכות טובה
    ולדאונים יכולה ליהיות גם סקירת מערכות טובה

ולשניהם גם יכול ליהיות מום כלשהו. אין פה חוקיות.

רק שלדאון יש סיכוי גבוהה יותר שיהיה לו עוד איזשהם מומים...כי מלחתחילה הגנים שלו קצת לא בסדר.
  • תודה רבה רבה רבה מיצי מיאו....
    איך קוראים לך בישראל?
    [/url
  • tali netanel בפייסבוק
    אשמח לעזור :)
    ואת יכולה להכנס גם בלי שום קשר
    בתמונת פרופיל - אני ובעלי בים חחח

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה