היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
איזה כייף לראות שחזרת לאכול.... אמרתי לך שזה יעבור... :)
אני מכינה שניצלים, אורז אדום עירקי עם אפונה ובצל שרוף, ירקות בתנור, סלט חצילים (הגיסה נתנה לי מגילה) בעוד שהיא עושה רק עוף בתנור.... [/url
חזרתי לאכול בגדול, אולי יותר מדי האורז נשמע מעולה!!!
אני מכינה (עושים אצל ההורים שלי והולכת לבשל שם)
מרק בצל וערמונים פטריות ושעועית עם צ׳ילי מתוק אורז עם פיסטוקים ושקדים עוף עם עדשים ויין צלי עם שזיפים וערמונים סינייה וסבתא שלי מכינה ממולאים דודה שלי מביאה 2 סלטים
אני מכינה מגולגלי מצה ממולאים חלק בבשר וחלק בירקות 2 עוגות מעוצבות (יומולדת של אמילי שלי ושל האחיין המושלם שלי) כנראה 3-4 סוגים שונים של סלטים אצלנו מתאספים משהו כמו 30 איש אז כל אחד מכין משהו הבעיה המרכזית שאני גרה שעתיים נסיעה מההורים שלי ולכן מכינה מעט מאד, לרוב אני מכינה הרבה יותר. [
לייייייייבי שמעתי שגלגולי המצה מדהימים, אפשר מתכון?
אנחנו עושים אצל הורי לא יודעת מה אמא שלי מכינה... בד"כ זה סלטים לרוב, כל סוגי הדגים חריפים והמון בשר
יאמיייי
לא מכינה כלום... מתארחת
מזה מגולגלי מצה?
כמו כל שנה אני מכינה רק את הקינוחים
אני מהאוכלות- לא מומלץ שאנסה לבשל משהו כי זה עשוי לגרור את הטועמים למיון.... השנה למרות שזה התור של אמא שלי נעשה את הסדר אצל חמותי כי היא ביקשה שנעשה שם בשנה הראשונה שחמי נפטר בה. אני אשטוף לה את הבית מחר או מחרתיים....אני עושה את זה תמיד בלי שום קשר לחג..... חוץ מזה הצעתי שנגיע מוקדם לשם כדי לעזור לה במה שתצטרך. חמותי מכינה אוכל תורכי טעים מאוד מאוד מאוד.
אני מכינה מרק עוף עם קניידלך דג חריף סלט ירקות ועוגת בראוניז
יום נפלא
לא מכינה כלום, אנחנו מתארחים...
אני גם גרועה בלהכין מתכונים מסובכים או דברים מיוחדים סוג