זקוקה לעידוד:( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,

ילדתי לפני כשלושה וחצי חודשים ולצערי אני לא יכולה להרשות לעצמי להאריך את חופשת הלידה משיקולים כלכליים, ולכן מיד לאחר פסח (FTAR >VHV C> TRCGV JUSAHO) אני נאלצת להכניס את האוצר הקטן והמתוק שלי למשפחתון. המשפחתון נראה מקסים וקיבלתי המלצות חמות. יש בו עד 4 תינוקות ומטפל אחת, כאשר לעתים גם מנהלת המשפחתון מצטרפת לעזור (יש במשפחתון עוד 2 קבוצות גיל, כך שהיא עוברת בין הקבוצות). הכל נראה נקי ומטופח. אבל אני אכולת רגשות אשם וקשה לי אוד להתמודד עם זה. יש לי עוד שלושה גדולים ממנה, וכביכול זה אמור להיות פחות קשה עבורי, אבל לצערי זה לא כך. כל פעם שאני מתבוננת בה אני מתייסרת על כך שאני מכניסה אותה למסגרת בגיל כ"כ צעיר. כמובן שהקלישאה שחופשת הלידה מסתיימת בדיוק שמתחילים ליהנות מהקטנים כ"כ נכונה:( היא נהייתה כ"כ מקסימה ומתוקה בתקופה האחרונה אחרי התחלה ממש לא קלה עבור שתינו ... אשמח לעידוד וגם לשמוע שיתופים מבנות שעברו זאת ושהכניסו למסגרת בגיל כה צעיר. כיצד התינוק הסתגל? איך היתה ההתמודדות בשבילך? האם משהו בהרגלים השתנה? (לטובה/ לרעה)
    אוף!!!!!
8 תגובות
עמוד 1
  • בהצלחה
  • בהצלחה
  • אוף איזה בעסה
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • בהצלחה לשתיכן

• אוף! בסופו של שרשור אף אחת לא עזרה לי. אני ממש רוצה לשמוע מבנות שהיו במצבי אז אולי בכל זאת... מישהי...
  • שלום ליאת

• אני כרגע מטפלת בתינוקת אחת ... וגיסתי מטפלת בביתה ב- 4 תינוקות !
    אני חושבת שעדיפה החברה גם בגיל הזה . אני רואה את ההבדל בינינו כשאני מבקרת אצלה ...
    אני בעד מסגרת עם מעט ילדים המינוס הוא המחלות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה